Uijen Glas en Kunstof Kozijnen

Uijen Glas en Kunstof Kozijnen is opgericht in 1936 en uitgegroeid van een lokale speler naar expert op het gebied van isolatieglas en kunststof kozijnen.

Uijen Glas en Kunststof Kozijnen werd in 1936 opgericht. Wie even met ze meetelt, komt uit op ruim 80 jaar ervaring. Die jarenlange ervaring zorgt ervoor dat ze experts zijn op het gebied van glas en kunststof kozijnen. En die expertise zetten ze graag in voor onze klanten.

Kwaliteit staat bij alles wat ze doen centraal. Zo werken ze alleen met hoogwaardige materialen, en zullen ze hun eigen werk altijd kritisch nakijken. Door ons continue streven naar kwaliteit, zijn ze in staat om de meest complexe projecten uit te voeren. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, en is voor steeds meer mensen een criterium bij het bouwen of verbouwen van hun huis. Uijen wil hun klanten daarbij helpen, en hen actief adviseren over het verduurzamen van hun woning. Dat is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook zeker voor het milieu!

Uijen Glas en Kunstof Kozijnen

Uijen Glas en Kunstof Kozijnen
Oude Haven 2
4001 LG Tiel
https://uijenglas.nl/

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan advies voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.

Dit bedrijf evalueren?

Klik op onderstaande knop om een beoordeling achter te laten voor dit bedrijf.

Geef een beoordeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *