Tielse Glashandel B.V.

De Tielse Glashandel is in de regio Rivierenland het enige vakgecertificeerde glasbedrijf.

De glaszetters en glasmonteurs zijn volgens de hoogste standaarden in de branche geschoold. Voor jou, als klant, biedt dit de volgende voordelen:

  • De medewerkers beschikken over aantoonbare kennis van glas en beschikbare glasproducten. Hierdoor kunnen zij altijd adviseren over de voor jou juiste glastoepassing. De medewerkers zijn altijd op de hoogte van de meest recente beglazings- en of montagevoorschriften. Hiermee ben je ervan verzekerd dat het glas altijd met behulp van de nieuwste technieken en methoden wordt geplaatst.
  • De medewerkers zijn altijd op de hoogte van de geldende en toe te passen wet- en regelgeving.
  • De medewerkers hebben kennis van wanneer en hoe veiligheidsbeglazing moet worden toegepast.
  • De medewerkers zijn in het bezit van een B-VCA diploma. Hierdoor zijn medewerkers zich bewust van de risico’s van glasplaatsen en kunnen hier veilig mee omgaan.

Beoordelingen

Wil je de beoordelingen van dit bedrijf zien of zelf een review achterlaten? Onderstaande button brengt je naar de Google Review voor dit bedrijf.

Bekijk de reviews

Tielse Glashandel B.V.

Tielse Glashandel B.V.
Tielseweg 36A
4012 BK Kerk Avezaath
http://www.tielseglashandel.nl/

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan advies voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.
  • Ik ga akkoord met het privacybeleid en de disclaimer.

    De door jou ingevulde gegevens worden eenmalig doorgestuurd naar het bedrijf die jouw aanvraag behandelt.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.