Tielse Glashandel B.V.

De Tielse Glashandel is in de regio Rivierenland het enige vakgecertificeerde glasbedrijf.

De glaszetters en glasmonteurs zijn volgens de hoogste standaarden in de branche geschoold. Voor jou, als klant, biedt dit de volgende voordelen:

  • De medewerkers beschikken over aantoonbare kennis van glas en beschikbare glasproducten. Hierdoor kunnen zij altijd adviseren over de voor jou juiste glastoepassing. De medewerkers zijn altijd op de hoogte van de meest recente beglazings- en of montagevoorschriften. Hiermee ben je ervan verzekerd dat het glas altijd met behulp van de nieuwste technieken en methoden wordt geplaatst.
  • De medewerkers zijn altijd op de hoogte van de geldende en toe te passen wet- en regelgeving.
  • De medewerkers hebben kennis van wanneer en hoe veiligheidsbeglazing moet worden toegepast.
  • De medewerkers zijn in het bezit van een B-VCA diploma. Hierdoor zijn medewerkers zich bewust van de risico’s van glasplaatsen en kunnen hier veilig mee omgaan.

 

Tielse Glashandel B.V.
4.7
Gebaseerd op 26 recensies
powered by Google
Jur KJur K
16:58 06 Nov 22
Aardige mensen, maar organisatorisch kan het wel wat beter. We hadden drie kamers ontruimd i.v.m. het plaatsen van glas. Maar pas toen ze voor de deur stonden werd ons verteld dat slechts drie van de zeven ruiten geleverd waren en dat dus niet alles geplaatst kon worden. Vervolgens moesten we nog een maand extra wachten op plaatsing.De afwerking van het werk is matig tot redelijk.Er is veel hout van onze kozijnen afgebroken bij het verwijderen van de glaslatten. Kopse kanten van de glaslatten zijn niet gegrond en het kitwerk is ook niet overal even strak.Er is wel wat opgeruimd, maar rondom het huis lagen na vertrek allemaal verfsnippers, kitresten en spijkers en schroeven. Een hoop herstelwerk voor onszelf, dus helaas niet de tijdbesparing waar we op gehoopt hadden door het uitbesteden. De volgende ruiten doen we weer zelf.PS. We hebben het bedrijf dit ook laten weten, maar er is geen antwoord op gekomen of actie ondernomen.
ed cuiper-ed cuiper-
08:42 14 Oct 22
Goed geholpen door echte vakmensen.
Roy De RuiterRoy De Ruiter
15:48 02 Sep 22
Er was gisteren bij ons een ruit geplaats. Was iets niet goed. vandaag gebeld kwamen de Zelfde dag nog trug om het op te lossen. Supper survice en een nette jonge man die het heeft verholpen
Geerten SpliethoffGeerten Spliethoff
13:59 30 Mar 22
gister hebben ze dubbel glas geplaatst bij ons boven,: oud stopverf, roostertjes op vervelende plaatsen, stijger-stoppende vogelhuisjes, met een raam op je nek vastzitten in de rozenstruiken op 1 hoog, alles kwam voorbij, hotdogs met Mostert, en maar gaan die mannen, keurige kwaliteit.
Frank PietersenFrank Pietersen
08:11 24 Jan 22
Snel reactie en snelle levering.
Marian VosMarian Vos
14:57 09 Nov 21
Enorm goed geholpen en geadviseerd, helemaal blij 😊
Gerard Van RietGerard Van Riet
18:30 21 Oct 21
Zeer vriendelijk en professioneel personeel
Annemieke BosmanAnnemieke Bosman
13:51 08 May 21
Ze zijn er nog, de echt opvallend vriendelijke mensen aan de telefoon, hulde, ga zo door! Lijkt me getuigen van een fijne sfeer binnen dit bedrijf. Geleverd werk ook helemaal ok.
Richard van de VeldeRichard van de Velde
13:38 31 Oct 20
Voor de tweede keer kunststof ramen bij dit bedrijf besteld. Zeer betrouwbaar adres, anders zouden we ook niet terugkomen!Prima Duitse kwaliteit, goede, snelle levering en de prijs is zéér concurrerend!
Kim van der ZwanKim van der Zwan
09:03 17 Sep 20
Glas in onze gang is vermoedelijk door hitte kapot gegaan in combinatie met raambekleding die op de glaslatten was geïnstalleerd. Na bellen kwam er snel iemand langs om het raam af te plakken, op te meten en een nieuwe te bestellen. Na 3 weken geïnstalleerd door een kundige monteur. Advies meegekregen om dit een volgende keer te voorkomen. Fijne service!
js_loader
Tielse Glashandel B.V.

Tielse Glashandel B.V.
Tielseweg 36A
4012 BK Kerk Avezaath
http://www.tielseglashandel.nl/

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan iets meer algemene informatie voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.
  • Het energieloket gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze privacyverklaring en disclaimer.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.