Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers B.V.

Uw woning of gebouw verduurzamen? Isolatie is de eerste stap in verduurzaming! Het is belangrijk dat u isolatie overlaat aan een gecertificeerde partij met ervaring.

Bij Takkenkamp bent u daarvoor aan het goede adres. Met meer dan 40 jaar ervaring en als partner van energieleverancier Vattenfall en Centraal Beheer isoleren wij meer dan 15.000 woningen per jaar. Wij zijn gecertificeerd en aangesloten bij branchevereniging VENIN, daarom kunt u er bij ons altijd zeker van zijn dat uw woning wordt geïsoleerd met vakmanschap en kwaliteit.

Wij leveren maatwerk in verschillende vormen van isolatie, namelijk spouwmuur-, vloer-, bodem- én dakisolatie. Wij zijn onderdeel van Takkenkamp Groep; een leidende specialist in isolatie, restauratie en gevelonderhoud.

 

Takkenkamp Isolatie Apeldoorn
3.9
Gebaseerd op 37 recensies
powered by Google
Harry BroersHarry Broers
08:47 14 Jul 22
Adviseur is geweest om op te nemen. Bleek de spouwmuur in het verleden al geïsoleerd te zijn. Adviseur nam de tijd om te laten zien wat er was gedaan en gaf aan dat achteraf (nogmaals) isoleren geen zinvolle optie is. Bovendien nog een waardevolle tip gekregen ivm subsidieaanvraag.Kortom: ervaren adviseur die niet alleen op omzet stuurt. Waar vindt je die nog?
Rob WijnandsRob Wijnands
19:16 10 Jun 22
Ongeveer twee jaar geleden heb ik dit bedrijf mijn spouwmuren laten isoleren. Op zich zit de isolatie op zijn plek en was het werk binnen een kleine dag gedaan. De afwerking is helaas wel onder de maat gebleken. Boorgaten zijn met een andere kleur voegsel gedicht en ik vond een plek waar niet op de voeg maar in de baksteen is geboord. Daarnaast kwam ik er achter dat mijn kook afzuiging niet meer werkte omdat het schuim in de buis zat. Ook bleek afgelopen winter toen ik in de kruipruimte moest zijn dat het schuim in de ventilatieroosters was gekomen en de kruipruimte dus warm en vochtig was. Gelukkig kon ik het met de hand vrij makkelijk weghalen.
Sander KluftSander Kluft
19:20 28 Mar 22
Top bedrijf, goede service en erg nette medewerkers.
Hilko WesselingHilko Wesseling
13:07 02 Mar 22
Het is dat je een ster moet aanklikken. Maar dat is zelfs nog te veel! Als je bij Vattenval zit krijg je 10% korting op isolatiewerk. Dat is wat er gezegd wordt. maar als puntje bij paaltje komt verzinnen ze een smoes om geen korting te hoeven geven.Dus onbetrouwbaar! Ga niet af op de mooie blauwe ogen van de verkoper! En daarbij als je de korting wel had gekregen zijn ze nog tig procent te duur.Zeker geen aanrader deze boefjes!
Jeroen JolingJeroen Joling
07:56 10 Dec 21
Vloer en spouw laten isoleren, goed contact met de adviseur, fijne en nette monteurs. zoals het hoort.
Taiger QuachTaiger Quach
19:38 17 Jul 21
Top bedrijf en veel verstand van zaken!
js_loader

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan advies voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.
  • Het energieloket gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze privacyverklaring en disclaimer.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.