Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers B.V.

Uw woning of gebouw verduurzamen? Isolatie is de eerste stap in verduurzaming! Het is belangrijk dat u isolatie overlaat aan een gecertificeerde partij met ervaring.

Bij Takkenkamp bent u daarvoor aan het goede adres. Met meer dan 40 jaar ervaring en als partner van energieleverancier Vattenfall en Centraal Beheer isoleren wij meer dan 15.000 woningen per jaar. Wij zijn gecertificeerd en aangesloten bij branchevereniging VENIN, daarom kunt u er bij ons altijd zeker van zijn dat uw woning wordt geïsoleerd met vakmanschap en kwaliteit.

Wij leveren maatwerk in verschillende vormen van isolatie, namelijk spouwmuur-, vloer-, bodem- én dakisolatie. Wij zijn onderdeel van Takkenkamp Groep; een leidende specialist in isolatie, restauratie en gevelonderhoud.

 

Takkenkamp Isolatie Apeldoorn
3.9
Gebaseerd op 47 recensies
powered by Google
Eelco Van GalenEelco Van Galen
12:17 20 Jun 23
Vloerisolatie laten doen door Takkenkamp, althans... Dat zou je verwachten. Ze laten de werkzaamheden uitvoeren door een stel beunhazen van Isolatieplatform Nederland! Sorry, maar anders kan ik het niet noemen.Takkenkamp heeft tijdens een adviesgesprek geadviseerd onze vloer en bodem met PIFF te laten isoleren. Echter, ze hebben hier niet eens een certificering voor, en ze doen dit blijkbaar zelf niet eens. Maar...ze beloven 40 jaar werkervaring en vakmanschap.Gebruik van een onderaannemer is nooit genoemd, staat ook nergens vermeld op hun site, niet in de offerte. Kortom, geen eerlijk bedrijf, geen transparantie.De uitvoering moest in 2x. Want de eerste keer was het niet goed uitgevoerd. Bodemzeil lag er meer voor de sier, om schoon te kunnen werken, in plaats van de zogenoemde "kuip" waar het in moet liggen. PIFF was niet meegenomen tegen de funderingsbalken... Hopeloos. Het is dat ik na de werkzaamheden even onder de vloer ben gaan kijken. Als ze bij mijn overburen van 80+ waren geweest, had het er nog zo bijgelegen!Takkenkamp is eindverantwoordelijk, maar ze hebben nooit onder de vloer gekeken na mijn klacht. Dit mocht de onderaannemer doen.Afspraak was dat ik een aangepaste offerte zou krijgen vanwege dit voorval. Krijg ik een half jaar later de oorspronkelijke factuur alsnog met een dreigement van het inschakelen van een incassobureau.Drie van mijn werkdagen verloren gegaan, maar Takkenkamp "trekt het boetekleed aan" en komt met een flinke korting. 250 euro. Op een bedrag van 3400 euro.Walgelijk bedrijf. Ik zou dit bedrijf lekker links laten liggen.
Rody RRody R
08:24 15 Jun 23
2.5 jaar geleden de spouwmuren laten isoleren door Takkenkamp.Na ruim een jaar kregen we allemaal vochtdoorslag aan de binnenkant van de muren. Onderzoek gedaan en het bleek dat Takkenkamp zeer slecht had geïsoleerd.Dit is opnieuw gedaan door 2 andere collega's die aangaven dat ze het nog nooit zo slecht hadden meegemaakt. Ze hoopten dat de mannen die het gedaan hadden er niet meer werkten.Nu hebben we nog steeds schade aan de binnenkant van het huis, maar Takkenkamp reageert na herhaaldelijk contact zoeken niet.We hebben het inmiddels uit handen gegeven aan de rechtsbijstand.
wesley vd bergwesley vd berg
15:13 20 Jan 23
Bestuurder XF-774-B onnodig lang langzaam op de linkerbaan....
Frank SmitFrank Smit
11:54 14 Dec 22
Fijne organisatie en mensen om mee samen te werken!
Sjoert BenthemSjoert Benthem
12:30 25 Nov 22
Takkenkamp heeft bij ons de dakisolatie mogen plaatsen. Dit hebben de mannen netjes en vakkundig gedaan, en het is allemaal naar wens verlopen. Bedankt 👍🏻
helena schinkelhelena schinkel
13:04 24 Oct 22
Top bedrijf. Goede, eerlijke adviezen en super uitgevoerd.
A.L.HA.L.H
09:55 06 Oct 22
Maken reclame voor gevelrenovatie, maar bellen uiteindelijk dat ze geen klussen kunnen aannemen door capaciteit. Haal het dan van je website..
Rens DrentRens Drent
13:07 30 Sep 22
Top bedrijf. Innoverend en grote aandacht voor de mensen die het moeten doen
Harry BroersHarry Broers
08:47 14 Jul 22
Adviseur is geweest om op te nemen. Bleek de spouwmuur in het verleden al geïsoleerd te zijn. Adviseur nam de tijd om te laten zien wat er was gedaan en gaf aan dat achteraf (nogmaals) isoleren geen zinvolle optie is. Bovendien nog een waardevolle tip gekregen ivm subsidieaanvraag.Kortom: ervaren adviseur die niet alleen op omzet stuurt. Waar vindt je die nog?
Rob WijnandsRob Wijnands
19:16 10 Jun 22
Ongeveer twee jaar geleden heb ik dit bedrijf mijn spouwmuren laten isoleren. Op zich zit de isolatie op zijn plek en was het werk binnen een kleine dag gedaan. De afwerking is helaas wel onder de maat gebleken. Boorgaten zijn met een andere kleur voegsel gedicht en ik vond een plek waar niet op de voeg maar in de baksteen is geboord. Daarnaast kwam ik er achter dat mijn kook afzuiging niet meer werkte omdat het schuim in de buis zat. Ook bleek afgelopen winter toen ik in de kruipruimte moest zijn dat het schuim in de ventilatieroosters was gekomen en de kruipruimte dus warm en vochtig was. Gelukkig kon ik het met de hand vrij makkelijk weghalen.
Sander KluftSander Kluft
19:20 28 Mar 22
Top bedrijf, goede service en erg nette medewerkers.
Hilko WesselingHilko Wesseling
13:07 02 Mar 22
Het is dat je een ster moet aanklikken. Maar dat is zelfs nog te veel! Als je bij Vattenval zit krijg je 10% korting op isolatiewerk. Dat is wat er gezegd wordt. maar als puntje bij paaltje komt verzinnen ze een smoes om geen korting te hoeven geven.Dus onbetrouwbaar! Ga niet af op de mooie blauwe ogen van de verkoper! En daarbij als je de korting wel had gekregen zijn ze nog tig procent te duur.Zeker geen aanrader deze boefjes!
Jeroen JolingJeroen Joling
07:56 10 Dec 21
Vloer en spouw laten isoleren, goed contact met de adviseur, fijne en nette monteurs. zoals het hoort.
Taiger QuachTaiger Quach
19:38 17 Jul 21
Top bedrijf en veel verstand van zaken!
gea jacksongea jackson
11:12 26 Jan 21
Deskundig adviezen, die ik van andere isolatiebedrijven niet heb gehoord. Spouwmuur kan niet geïsoleerd worden vanwege de puin die er in ligt. Deze is door mij ook gezien op de camera. Isoleren kan wel, maar dan moet die rotzooi uit de spouw eerst verwijderd worden(pingping). Ook de zoldervloer kan, vanwege leidingen en bedradingen niet geisoleerd worden. Teleurstellend, maar een hoop ellende is mij bespaard gebleven door Takkenkamp. Mijn hartelijke dank voor uw deskundigheid!
thea kleut van dethea kleut van de
12:18 04 May 20
Een grote ellende !!! Eerst een offerte die geheel anders was dan onze overburen ( exact zelfde woning) , na lang wachten afspraak.Isoleren niet alles wat afgesproken is. Zonder te melden flinke schade gemaakt in de schuur. Na telefonisch overleg moest ik eerst klachten formulier navullen online. Kun je geen foto,S uploaden. Dan na twee weken zelf overal achter aan bellen. Er gaan weken en telefoontjes overeen om dan eindelijk een afspraak te krijgen om de schade te maken ?? En de volledige opdracht om alles te isoleren uit te voeren. Komt er niemand opdagen !!! Mailen , krijg je geen antwoord maar wel de rekening . Dan schrijf je daar weer een mail op. Hoor je niks !!! Nu betalingsregeling herinnering. Niemand bereikbaar . En ik de persoon welke aangegeven is in de factuur. Bandje van bedrijfs zegt : geen werknemers beschikbaar en verbinding wordt verbroken !!!! Nee geen goed woord voor over .
js_loader

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan iets meer algemene informatie voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.

  • Het energieloket gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze privacyverklaring en disclaimer.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.