Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers B.V.

Uw woning of gebouw verduurzamen? Isolatie is de eerste stap in verduurzaming! Het is belangrijk dat u isolatie overlaat aan een gecertificeerde partij met ervaring.

Bij Takkenkamp bent u daarvoor aan het goede adres. Met meer dan 40 jaar ervaring en als partner van energieleverancier Vattenfall en Centraal Beheer isoleren wij meer dan 15.000 woningen per jaar. Wij zijn gecertificeerd en aangesloten bij branchevereniging VENIN, daarom kunt u er bij ons altijd zeker van zijn dat uw woning wordt geïsoleerd met vakmanschap en kwaliteit.

Wij leveren maatwerk in verschillende vormen van isolatie, namelijk spouwmuur-, vloer-, bodem- én dakisolatie. Wij zijn onderdeel van Takkenkamp Groep; een leidende specialist in isolatie, restauratie en gevelonderhoud.

Beoordelingen

Wil je de beoordelingen van dit bedrijf zien of zelf een review achterlaten? Onderstaande button brengt je naar de Google Review voor dit bedrijf.

Bekijk de reviews

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan advies voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.
  • De door jou ingevulde gegevens worden eenmalig doorgestuurd naar het bedrijf die jouw aanvraag behandelt.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.