Solention

Solention wil een bijdrage leveren aan het verduurzamen van onze maatschappij en aan de onafhankelijkheid van de burger of bedrijf. Door advies, verkoop en montage van duurzame producten wordt het mogelijk dat elke burger of elk bedrijf zich onafhankelijk kan maken van vervuilende energiebedrijven en zelf zijn energie op een schone manier kan opwekken. Bovendien is het zelf opwekken van energie goedkoper dan energie blijven kopen van een energieleverancier.

Solention is gespecialiseerd in het realiseren van grote- en kleine maatwerk projecten op het gebied van duurzame energie. Ons team beschikt over ruime ervaring in de installatie- en duurzame energiebranche. Met deze kennis en ervaring staan wij voor u klaar.

 

Andre BruinhorstAndre Bruinhorst
13:29 16 Mar 23
Solention heeft zojuist onze 14 Solarwatt glas-glas zonnepanelen geïnstalleerd. Geheel naar tevredenheid! Vriendelijk personeel en goede uitleg gehad. In overleg nog e.e.a. ter plekke anders opgelost. Alle rommel na afloop netjes opgeruimd en een kapotte dakpan vervangen. Tot zover een zeer tevreden klant!
Jesse Ten HoorJesse Ten Hoor
04:23 30 Jan 23
Matige ervaring. Haastig verkoopgesprek, dat ertoe leidde dat we veel extra kosten hebben gehad. Zowel kruipruimte als meterkast bleken (pas ná tekenen!) niet geschikt. "Allemaal voor rekening van de klant." Als je vervolgens aangeeft dat wat gortig te vinden, aangezien de schouw onprofessioneel was, dreigt men simpelweg met ontbinden van overeenkomst. Kortom: alles vakkundig dichtgespijkerd in de kleine lettertjes, maar wel een nare smaak aan overgehouden. Niet fijn bij een dergelijke uitgave.
Jaap PaterJaap Pater
09:25 05 Dec 22
Fijne mensen, denken mee, het laatste sterretje hadden ze kunnen verdienen als de panelen na monteren even waren schoongemaakt.Volgen monteur regenen ze wel schoon, ik hoop het maar want klim zelf niet naar boven. En dat betekend weer extra kosten.
Chantal van DuijnChantal van Duijn
05:36 08 Nov 22
De adviseur welke bij ons thuis geweest is om de situatie te bespreken had echt kennis van zaken en dacht goed mee. Tijdens het proces tussen bestellen en leveren wordt je goed op de hoogte gehouden. Het monteren is goed en vakkundig verlopen. Netjes aangesloten en duidelijke uitleg gegeven. Kortom, zeer tevreden over de gang van zaken.
Els VerstappenEls Verstappen
20:26 07 Nov 22
Na een gedegen voorbereiding binnen 1 dag de glas-glas zonnepanelen op het staalplaten dak gelegd met de Enphase micro-omvormers er achter. En duidelijk uitgelegd hoe het werkt. Klasse!
Roland GommersRoland Gommers
13:15 19 Aug 22
De panelen kwamen wat later dan gehoopt, in deze communicatie kan Solention nog wat verbeteren,Maar met de algehele communicatie levering en plaatsing van de panelen verdienen ze echt 5 sterren.Duidelijke uitleg en motivatie op locatie, en ook het plaatsen is gebeurd door zeer vakkundige werknemers.In een dikke 1/2 dag lagen de panelen op het dak en begonnen ze met stroom productie.Zeer prettig bedrijf om mee te werken en zeer vakkundig geplaatst.
Piet KlipPiet Klip
14:04 10 Aug 22
Snelle en nette installatie van onze 7 zonnepanelen.Net als de 13 zonnepanelen geplaatst in 2019 alles perfect verlopen.
Cor MolCor Mol
13:18 22 Jul 22
Na ruim drie jaar gebruik van de 15 LPG zonnepanelen met Emphase omvormers werkt alles nog steeds uitstekend en ben ik dik tevreden. Geprognoseerde opbrengst offerte 2018 4.430 kWh. Werkelijk 2019 : 4.474 kWh; 2020 4.446 kWh en 2021 4.208 kWh. De rapporages door Enphase van productie op hun website zijns betrouwbaar zonder storingen en met goede analysemogelijkheden. Installatie was door meedenken aanzienlijk logischer (bedrading geheel over het dak met kabelingang direct naar meterkast) dan concurrerende offertes.Kortom een aanrader!
Joost LeendertzJoost Leendertz
06:07 17 Jul 22
Plaatsing prima, panelen, prima, montage prima. Waarom geen vijf sterren? Administratieve proces heeft aandacht nodig. Rekening was niet gecorrigeerd voor minder werk, moest ik zelf achteraan. Offerte klopte niet, er ontbrak een micro omvormer, moest zelf toch weer bellen rond voortgang en monteurs kwamen veel vroeger dan was gemeld in de mail.Ondanks dat, wat men levert is echt prima spul. Heb mijn vierde uitbreiding gedaan en weer voor Solention gekozen.
elly jansenelly jansen
16:03 03 Jul 22
We zijn erg tevreden: duidelijke informatie, snelle reactie op de mail, volgens afspraak geplaatst. Ziet er goed uit en geeft resultaat zoals verteld. De app geeft goed inzicht op de resultaten.
Katinka Van OjikKatinka Van Ojik
14:38 20 Jun 22
Nadat wij goede dingen hebben gehoord over solention hebben wij zelf contact opgenomen voor informatie Gerard kwam bij ons thuis en heeft ons goed voorgelicht en het proces van begin tot eind gevolgd altijd konden wij terecht met vragen d.m.v. appen, bellen of mail en altijd vriendelijk te woord gestaan. De installatie is ook netjes en vakkundig gebeurt in een halve dag.zeer tevreden over het hele proces!
Eerlijk gezegd lag het niet aan hun. Maar het traject was heel vervelend, de panelen die ik besteld had hadden veel vertraging. De communicatie kwam uiteindelijk wel op gang maar dat duurde even dus wist niet waar ik aan toe was. Uiteindelijk kwamen ze er op en werken ze perfect. De installateurs hebben goed werk verricht en het ziet er heel goed uit, ze zijn nog terug geweest voor een kapotte pan en als je ze aftersale mailt krijg je netjes antwoord terug. Solarwatt (leverancier) zorgt voor de lagere score maar als je alleen zaken doet met Solention ben je beter af dan de 3 sterren die ik nu geef
Marian van AalstMarian van Aalst
13:56 15 Apr 22
Heel fijn bedrijf. Geven je de tijd om rustig na te denken. Geen gepush met meteen bellen en tekenen zoals andere bedrijven deden. Ook goede uitleg over wat nodig is maar ook wat niet nodig is. Goede communicatie. Nette en vriendelijke werkers. Heel tevreden!
marcel kooijmanmarcel kooijman
06:06 04 Apr 22
Goed bedrijf. De intake verliep helder, Gerard kwam bij ons thuis en legt geduldig en met veel kennis de verschillende soorten zonnepanelen uit. Besprak de voor- en nadelen. Bij ons kwam het er er op neer om zo optimaal mogelijk te kiezen wegens de plek waar ze komen. Binnen een dag kreeg ik een heldere offerte. Na akkoord daarvan werden de panelen besteld. De levertijd zou wat langer zijn daar het de nieuwste panelen waren. Helaas werd later duidelijk dat ze door corona en overige problemen in de fabriek erg lang niet leverbaar zijn. Solention ging daarom op zoek naar een vergelijkbaar alternatief. Daar ben ik akkoord mee gegaan. Ze werden geplaatst door Sander en een 2e medewerker. Keurig gedaan, jongens leveren vakwerk, in een halve dag was alles geplaatst en aangesloten. De werking op de pc en app werd uitgelegd. De installatie ligt nu ruim een week stroom op te wekken en werkt voortreffelijk. Ik beveel Solention aan.
Jiska OverveldeJiska Overvelde
09:25 27 Feb 22
Geweldige service. Goede uitleg. Nette plaatsing, en vriendelijke mensen. Wij zijn héél tevreden met alles wat Solention voor ons doet/gedaan heeft. Heb je een vraag, dan kun je appen, of bellen, of mailen, en je krijgt altijd snel een reactie. Ook het plaatsen van de panelen, en het aanpassen van de meterkast, ging snel en werd heel netjes gedaan. Top bedrijf!
js_loader
Solention

Solention
Francis Baconstraat 5
Ede
https://www.solention.nl

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan iets meer algemene informatie voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.
  • Het energieloket gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze privacyverklaring en disclaimer.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.