Rabobank

De Rabobank draagt als maatschappelijk betrokken bank duurzaamheid een warm hart toe. Bij vraagstukken over financiering van investeringen in duurzaamheid helpen ze je graag.

Zo hebben ze bijvoorbeeld de Groenhypotheek en zijn onze financiële adviseurs ook op de hoogte van andere mogelijkheden om duurzame investeringen te financieren.

Mocht je geïnteresseerd zijn in duurzaamheid in de bredere zin dan staan we uiteraard ook voor je klaar. Zo heeft de Rabobank ook de mogelijkheid om te beleggen in duurzaamheid.

In de regio Rivierenland zijn de volgende filialen:

  • Rabobank West-Betuwe (Geldermalsen)
  • Rabobank Altena-Bommelerwaard (Zaltbommel)
  • Rabobank Maas en Waal-Oost Betuwe (Druten)

 

Rabobank
1.0
Gebaseerd op 3 recensies
powered by Google
F.A. van OostveenF.A. van Oostveen
11:05 28 Mar 23
Niks werkt, de Rabo West Betuwe stuurt je het bos in met onjuiste informatie en dwingt je in tijdrovende procedures met loops en als klap op de vuurpijl beweren ze ook nog niet perce-mail bereikbaar te zijn.
Paul CoretPaul Coret
08:27 25 Oct 22
Alle geldautomaten weg. Als dank mogen we nu 4 kilometer verderop contant afhalen. Rabobank rekent 3.50 voor geldopname in EU land niet euro valuta. Bij de ASN is dit gratis. Op 29 november Rekening opgezegd. Maar toch nog even 3.70 kosten rekenen omdat ze zelf niet tijdig beëindigen.
js_loader
Rabobank

Rabobank
Laan van Leeuwenstein 4
4191 NB Geldermalsen
https://www.rabobank.nl

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan iets meer algemene informatie voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.
  • Het energieloket gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze privacyverklaring en disclaimer.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.