Pennings Bouw BV

Pennings Bouw heeft ruime ervaring in het bouwen en verbouwen bij particulieren. Een goede combinatie en afstemming van bouwkundige maatregelen en technische installaties is zeer belangrijk.

Bij Pennings Bouw bent u voor zowel een verbouwing als een complete nieuwbouwwoning aan het juiste adres.

We hebben ruime ervaring met energiezuinig bouwen en verbouwen (Nul-op-de-meter, BENG). Hier worden hoge eisen gesteld aan (na-)isoleren, ventilatie, luchtdichtheid en installaties. En goede combinatie en afstemming van bouwkundige maatregelen en technische installaties is hierbij zeer belangrijk.

Maar ook deelverbouwingen zoals het isoleren van uw dak, door aan de buitenzijde nieuwe dakplaten aan te brengen of het hele dak te vervangen, of het vervangen van glas en kozijnen, behoort tot de mogelijkheden.

Bij een totaalverbouwing verzorgen wij ook het vervangen van glas, het isoleren van de vloer, etc. waarbij wij dan compleet de coördinerende rol op ons nemen en hier gespecialiseerde bedrijven voor inschakelen waar wij goede ervaringen mee hebben.

Pennings Bouw werkt al jarenlang nauw samen met verschillende installateurs, constructeurs, architecten en energie-adviseurs. Samen met u bekijken we wat u uiteindelijk wilt bereiken met uw maatregelen (b.v. aardgasvrij in de toekomst), welke stappen ondernomen moeten worden om daar te komen en hoe dat eventueel gefaseerd kan gebeuren. Wij zoeken hierbij samen met u naar de meest effectieve uitvoeringsmogelijkheden die passen binnen het beschikbare budget.

Pennings Bouw BV

Pennings Bouw BV
Valeton 9a
5301 LW Zaltbommel

https://penningsbouw.nl/

(0) Schrijf beoordeling

Neem contact op met dit bedrijf

Neem contact op met dit bedrijf

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *