Pennings Bouw BV

Pennings Bouw heeft ruime ervaring in het bouwen en verbouwen bij particulieren. Een goede combinatie en afstemming van bouwkundige maatregelen en technische installaties is zeer belangrijk.

Bij Pennings Bouw bent u voor zowel een verbouwing als een complete nieuwbouwwoning aan het juiste adres.

We hebben ruime ervaring met energiezuinig bouwen en verbouwen (Nul-op-de-meter, BENG). Hier worden hoge eisen gesteld aan (na-)isoleren, ventilatie, luchtdichtheid en installaties. En goede combinatie en afstemming van bouwkundige maatregelen en technische installaties is hierbij zeer belangrijk.

Maar ook deelverbouwingen zoals het isoleren van uw dak, door aan de buitenzijde nieuwe dakplaten aan te brengen of het hele dak te vervangen, of het vervangen van glas en kozijnen, behoort tot de mogelijkheden.

Bij een totaalverbouwing verzorgen wij ook het vervangen van glas, het isoleren van de vloer, etc. waarbij wij dan compleet de coördinerende rol op ons nemen en hier gespecialiseerde bedrijven voor inschakelen waar wij goede ervaringen mee hebben.

Pennings Bouw werkt al jarenlang nauw samen met verschillende installateurs, constructeurs, architecten en energie-adviseurs. Samen met u bekijken we wat u uiteindelijk wilt bereiken met uw maatregelen (b.v. aardgasvrij in de toekomst), welke stappen ondernomen moeten worden om daar te komen en hoe dat eventueel gefaseerd kan gebeuren. Wij zoeken hierbij samen met u naar de meest effectieve uitvoeringsmogelijkheden die passen binnen het beschikbare budget.

 

Pennings Bouw BV
4.2
Gebaseerd op 5 recensies
powered by Google
Dick van den OeverDick van den Oever
20:46 27 Oct 22
Vriendelijke en vakkundige mensen en afspraak is afspraak !
Ben ScheffersBen Scheffers
15:02 19 Oct 22
Een aannemer die net even iets verder gaat! Denkt altijd mee met jouw uitdagingen. Top!!
René BBQkampioenRené BBQkampioen
19:02 14 Oct 22
Goede kwalitatieve bouwer waar je prima afspraken mee kunt maken en die dan ook worden nagekomen. Een aanrader
Diede van VelthovenDiede van Velthoven
10:58 21 Apr 22
Absoluut geen aanrader dit bedrijf. Nadat we een jaar geleden een offerte hadden aangevraagd en daar in september 2021 akkoord mee zijn gegaan hebben we maanden moeten bellen en wachten tot er iemand zou komen om in te meten. Er was toegezegd dat er eind juni 2022 begonnen zou worden met de werkzaamheden. Na nog meer bellen en nog meer toezeggingen en weken wachten op reactie werd bij navraag door ons medegedeeld dat de opdracht teruggeven wordt vanwege personeelstekort en leveringsproblemen. Kortom; een bijzonder onprofessioneel bedrijf dat je maar beter niet in de arm kunt nemen want ze hebben geen personeel en kunnen niet leveren.
Martin SchoutenMartin Schouten
05:13 03 Jun 21
Mooi bedrijf met vakmensen
T KunT Kun
13:48 29 Dec 20
Pennings Bouw ondersteunde bij het aanvragen van het energielabel van mijn woning. Snelle en prettige communicatie.
Elbert van DalenElbert van Dalen
10:32 28 Jan 20
volgens afspraak en redelijke prijs!
Pelser FilmproductiesPelser Filmproducties
13:01 06 Feb 19
Pennings Bouw is stipt en vriendelijk in de communicatie. Ze hebben verschillende reparaties uitgevoerd aan het dak van ons huis en ze hebben het stuc- en tegelwerk gedaan van onze nieuwe keuken. Alles naar volle tevredenheid!
js_loader

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan iets meer algemene informatie voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.
  • Het energieloket gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze privacyverklaring en disclaimer.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.