Pennings Bouw BV

Pennings Bouw heeft ruime ervaring in het bouwen en verbouwen bij particulieren. Een goede combinatie en afstemming van bouwkundige maatregelen en technische installaties is zeer belangrijk.

Bij Pennings Bouw bent u voor zowel een verbouwing als een complete nieuwbouwwoning aan het juiste adres.

We hebben ruime ervaring met energiezuinig bouwen en verbouwen (Nul-op-de-meter, BENG). Hier worden hoge eisen gesteld aan (na-)isoleren, ventilatie, luchtdichtheid en installaties. En goede combinatie en afstemming van bouwkundige maatregelen en technische installaties is hierbij zeer belangrijk.

Maar ook deelverbouwingen zoals het isoleren van uw dak, door aan de buitenzijde nieuwe dakplaten aan te brengen of het hele dak te vervangen, of het vervangen van glas en kozijnen, behoort tot de mogelijkheden.

Bij een totaalverbouwing verzorgen wij ook het vervangen van glas, het isoleren van de vloer, etc. waarbij wij dan compleet de coördinerende rol op ons nemen en hier gespecialiseerde bedrijven voor inschakelen waar wij goede ervaringen mee hebben.

Pennings Bouw werkt al jarenlang nauw samen met verschillende installateurs, constructeurs, architecten en energie-adviseurs. Samen met u bekijken we wat u uiteindelijk wilt bereiken met uw maatregelen (b.v. aardgasvrij in de toekomst), welke stappen ondernomen moeten worden om daar te komen en hoe dat eventueel gefaseerd kan gebeuren. Wij zoeken hierbij samen met u naar de meest effectieve uitvoeringsmogelijkheden die passen binnen het beschikbare budget.

Beoordelingen

Wil je de beoordelingen van dit bedrijf zien of zelf een review achterlaten? Onderstaande button brengt je naar de Google Review voor dit bedrijf.

Bekijk de reviews

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan advies voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.
  • Ik ga akkoord met het privacybeleid en de disclaimer.

    De door jou ingevulde gegevens worden eenmalig doorgestuurd naar het bedrijf die jouw aanvraag behandelt.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.