Peeters Duurzaam

Wij adviseren sinds 2013 particulieren en het MKB bij het investeren in zonnepanelen en hebben inmiddels een groot aantal tevreden klanten in de regio Zuidoost-Brabant, Noord- en Midden-Limburg.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak want iedere situatie is anders, daarom bespreken we altijd eerst je wensen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek en meten ook zorgvuldig de beschikbare dakvlakken op. We brengen hierbij alle mogelijke obstakels in kaart en maken een passend technisch ontwerp, ons uitgangspunt is altijd je elektriciteitsverbruik want het mooiste is om je meter op 0 te krijgen!

We bieden uitsluitend echt duurzame producten aan die garant staan voor een lange levensduur en een goed rendement. Ben je klaar om te besparen?

 

Peeters Duurzaam B.V.
5.0
Gebaseerd op 1 recensies
powered by Google
js_loader
Peeters Duurzaam

Peeters Duurzaam
Bikolaan 8
4105 GH Culemborg
https://www.peetersduurzaam.nl/

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan iets meer algemene informatie voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.
  • Het energieloket gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze privacyverklaring en disclaimer.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.