Masters in Solar

Jonathan van den Berg en Wouter Mol, twee ingenieurs uit Wageningen, hebben Masters in Solar in 2013 opgericht vanuit de ideologie dat wij bewust moeten omgaan met de natuur en onze omgeving. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een professioneel team van ruim tien werknemers en een vestiging in Barcelona. Samen helpen wij u graag op een persoonlijke en eerlijke manier.

 

Masters in Solar
4.8
Gebaseerd op 191 recensies
powered by Google
Peter DerkxPeter Derkx
13:31 21 Sep 23
Het hele proces van offerte, planning, uitvoering verliep perfect en volgens afspraak. De installateurs (1 uit Argentinië en 1 uit Roemenië) spraken alleen Engels, maar dat bleek geen enkel probleem. Ze werkten heel netjes en efficiënt. 5 sterren voor hen.Achteraf vonden we het betreurenswaardig dat we niet zijn gewezen op de mogelijkheid van energieopslag in een accu, nu of in de nabije toekomst. Dat schijnt nu al of binnenkort helemaal niet zo duur te zijn als we eerst dachten. En als je dat wilt had daar nu al rekening mee gehouden moeten worden (andere omvormers). Echter ... Masters in Solar nam contact met ons op en informeerde ons over de mogelijkheden van een batterijsysteem dat aangesloten zou kunnen worden op de zonnepanelen en omvormers die we door hen hadden laten aanleggen. Heel aardig en attent. Daarom heb ik de eerdere 4-sterren-beoordeling gewijzigd in een met 5 sterren.
Randy KosterRandy Koster
04:49 14 Sep 23
Na een advies gesprek waarin wij heel goed zijn geadviseerd, heeft masters in solar bij ons zonnepanelen geplaatst. Dit hebben zij zowel aan de achterzijde als aan de voorzijde van onze woning gedaan.Op de dag van montage waren er drie monteurs. Na alles even te hebben doorgenomen en de situatie te hebben bekeken, gingen ze aan de slag.De monteurs waren erg vriendelijk en werkte heel erg netjes. Rond 14.00 was alles voor elkaar en werkte alles. Wij zijn zeer tevreden over de gehele gang van zaken.
Henny HovestadHenny Hovestad
11:42 08 Sep 23
In juli zijn bij ons zonnepanelen geplaatst door de Masters in Solar.Vanaf de eerste afspraak tot en met de uitvoering is het allemaal zeer naar onze tevredenheid verlopen. Betrokken en vriendelijke medewerkers en ze hebben goed en mooi werk afgeleverd.
Fam koenenFam koenen
15:12 07 Sep 23
Ik ben erg tevreden over de werkzaamheden. Het eerste contact verliep snel, de uitleg thuis over de mogelijkheden was informatief. Er werd meegedacht met onze situatie.De wachttijd voor installatie was veel korter dan vermeld, binnen enkele maanden waren we aan de beurt.Op vragen via mail werd heel snel gereageerd, met antwoorden en tips.De installatie zelf ging netjes en het contact was goed.Ook achteraf nog snelle service bij vragen.De zonnepanelen l8ggen nu een maand en we zijn erg tevreden.
57 Krokodil57 Krokodil
07:42 31 Aug 23
Naar aanleiding van navraag voor plaatsen van zonnepanelen gesproken met David. Is ter plaatse geweest, heeft e.e.a. bekeken en een passende offerte genaakt voor de situatie. Na akkoord voor offerte werden deze geheel conform offerte door zijn collega's geplaatst. Deze waren volgens afspraak op tijd en werkte zeer netjes. Er was ruimte voor eventuele aanpassingen en eventuele betere oplossingen, indien noodzakelijk. Medewerkers waren ook prettig in het contact en zeer netjes. Tevens werd er vanuit het bedrijf gewezen op de mogelijkheid om, tegen een klein vergoeding, manier zwaarder panelen te laten plaatsen dan in offerte was afgesproken. Al met al een prettige en correcte manier van werken door Masters in Solar.
Ans de BoefAns de Boef
21:20 10 Aug 23
2 weken geleden zijn onze zonnepanelen geplaatst. Vanaf het eerste contact is alles naar tevredenheid verlopen. Het aantal zonnepanelen is in goed overleg en na duidelijke informatie besloten.De wachttijd was uiteindelijk toch korter dan verwacht.Ze zijn goed geplaatst door deskundig personeel. Ze waren op tijd en hebben alles in 1 dag geplaatst.Het enige dat we achteraf anders hadden gewild is de plaats waarop kabels van buiten naar binnen zijn geplaatst. We hebben geen kruipruimte dus het kon niet anders als buitenom geleid worden. We hadden dat liever iets lager gehad, nu ligt het iets boven grondniveau.Masters in Solar is goed bereikbaar en beantwoorden vragen snel.
Paula PolmanPaula Polman
19:44 01 Aug 23
Uitstekend proces van plaatsing zonnepanelen. Goede informatie, prima uitvoering in een dag geregeld, alles volgens afspraak. Laat de zon maar schijnen! Ook dank aan ECO-Buren.
Marlène BroereMarlène Broere
11:06 14 Jul 23
Het voortraject middels een bezoek van een medewerker aan huis was prima. Duidelijk meegedacht en geadviseerd over onze wensen en behoeftes. Tussentijds geïnformeerd dat de leverancier nieuwe panelen leverde met iets hogere opbrengst tegen geringe meerprijs en of we die panelen zouden willen. Ook helemaal prima. Het plaatsen zelf was ook prima voor elkaar, 2 monteurs en een goederenlift op de dag van installatie zelf. In overleg met de monteurs de dakopstelling (platdak) toch anders (OW ipv zuid) en dat blijkt een prima keuze te zijn geweest. Na vertrek functioneerde alles prima. 2 Panelen bleken beschadigd en ondanks afspraak waren de zij- en achterkanten van de panelen niet afgedicht. Dit werd binnen enkele dagen direct vervangen en aangebracht, dus prima nazorg. Het Enphase systeem werkt prima.
Jelle de BoerJelle de Boer
07:44 21 Jun 23
Het duurt even voor een afspraak ingepland kan worden, maar bij anderen niet sneller. Voor de installatie nog gewisseld naar iets nieuwere producten. Ook tijdens de installatie goed overlegd wat mogelijk was. Het is wel goed om er bij te blijven zodat naar alle wensen kan worden. Prettig samengewerkt met de installateurs. Perfect product geplaatst gekregen, werkt super tot nu toe.
Kenny AbersonKenny Aberson
07:40 10 Jun 23
In mei 2023 10 zonnepanelen laten plaatsen door Masters in Solar. Uitstekende ervaring, net als het plaatsen van een zonnesysteem in 2017 door MoS dat nog steeds uitstekend werkt.+ Heldere communicatie, komen afspraken na+ Voor dezelfde prijs hogere capaciteit zonnepanelen geleverd+ Transparant: eerlijk de 0% btw regeling toegepast na offertes in dec 22 en jan 23 te hebben opgevraagd en vergeleken.+ vakkundige montage, voor zover ik kan beoordelen, maar het ziet er allemaal netjes uit van buiten en van binnen. Werkt nu 1 maand naar behoren.- Monteurs vergaten Spaanse informatie over het activeren van de enphase app over te zetten naar Engels of Nederlands. Koste me zelf uiteindelijk weinig moeite de app te activeren.
Sander HemmessSander Hemmess
15:32 02 Jun 23
Na een bezoek van één van de adviseurs van Masters in Solar hebben we een goed en passend advies gekregen. Door drukte heeft het wel even geduurd voordat wij de offerte ontvingen. Deze was helder en duidelijk opgesteld. Na opdracht heeft het montageteam van Masters in Solar de zonnepanelen vakkundig gelegd. Ze dachten met je mee en stonden open voor andere ideeën om bijvoorbeeld de leidingen vanaf het dak naar de meterkast te leggen. De monteurs spreken geen Nederlands, maar dit vormde geen probleem. Wij zijn zeer tevreden met onze zonnepanelen en bevelen iedereen Masters in Solar van harte aan!
Martijn SpierenburgMartijn Spierenburg
18:59 02 May 23
Ik ben zeer tevreden en content over het bedrijf Masters in Solar. Prijs kwaliteits verhouding is goed en mijnziens marktconform.Door toedoen van de energie crisis waarin we verkeren denkt elke goudzoeker die zonnepanelen verkoopt tegenwoordig de hoofdprijs te kunnen vragen. Zoals aangegeven doen zij dit niet en dit is denk ik in deze tijd vrij uniek. Naast dit komen ze zowel bij het offreren van offertes als bij de installatie hun beloftes na. Afspraak is afspraak en doen wat je belooft is de norm bij Masters in Solar. Daarom nogmaals dank voor jullie klant gerichtheid en service
robert hogelingrobert hogeling
14:39 01 May 23
Mijn ervaring met Masters in Solar is uiterst positief.Vooraf werd doorgenomen wat de wensen en mogelijkheden zijn.Kort daarop werd een voorstel gedaan welke ik had geaccepteerd.3 maanden later werden de panelen geplaatst.Met de oplevering communiceerde de monteurs constant over hoe ik wat zou willen, hoe ik de kabels wil wat zeer netjes. Er werd zelf een voorstel gedaan om de panelen iets anders te plaatsen zodat er meer zon op zou vallen. Ze denken goed mee en overleggen voldoende.Mijn complimenten voor de goede montage en goede service.
Pieter GroenPieter Groen
09:13 01 May 23
10 panelen laten plaatsen door Masters in Solar, heel erg tevreden over. Het hele proces van advies tot daadwerkelijk leggen verliep erg soepel. De panelen zijn erg netjes gelegd en de bekabeling is zeer goed weggewerkt. Alles in goed overleg op de dag zelf, door 2 betrokken monteurs.Ook de 'nazorg' is erg fijn. Vrijwel direct toegang tot de app gekregen om de opbrengst te kunnen monitoren. En blij verrast met een belletje een week later om even te polsen of alles naar tevredenheid is gegaan, of we nog vragen hebben, etc.Kortom: dit bedrijf is echt een aanrader!
Tim GroeneTim Groene
15:27 19 Nov 22
Vier weken geleden hebben de vakkundige monteurs van Masters in Solar naar volle tevredenheid de zonnepanelen geïnstalleerd. Dankzij de goede communicatie en het meedenken van de binnendienst en de monteurs zijn er 16 panelen gemonteerd waarvan eerst gedacht werd dat er 14 zouden passen. De twee extra panelen hadden ze dan ook al meegenomen indien dit zou passen. We zijn blij met het systeem en de opbrengst!
Matthijs ThijssenMatthijs Thijssen
12:33 28 Oct 22
Afgelopen dinsdag hebben 3 monteurs de zonnepanelen geïnstalleerd. Helaas waren de Qcell panelen niet voorradig en zijn het Longi panelen geworden. Dit werd pas later duidelijk. Hierdoor werd de uiteindelijke factuur iets duurder. Ik had natuurlijk ook kunnen wachten op de Qcell panelen, maar dat zou wel even duren. Ik ben uiteindelijk van 395 wp naar 410 wp per paneel gegaan.De belofte dat de panelen binnen 3 maanden geïnstalleerd konden worden werd helemaal waargemaakt.Daarnaast kon dit bedrijf op shingle daken installeren, dat kan ook niet ieder bedrijf. De mensen die installeerde hebben netjes gewerkt. Ze spraken prima Engels en dus was het communiceren makkelijk.Ik had snel inzicht in wat de panelen konden opwekken. En dus ook in hoeveel ik kon gaan besparen.Ik zou Masters is solar zeker aanbevelen en dat heb ik dan ook al gedaan.
Christiaan BolckChristiaan Bolck
07:43 12 Oct 22
Prima werk geleverd. De zonnepanelen liggen mooi op ons dak dat vanwege zijn ronde vorm en leistenen alles behalve standaard is. Ook binnen is de omvormer op ern nette plek geplaatst en zijn de draden netjes weggewerkt.
Maarten van der SandeMaarten van der Sande
10:04 25 Aug 22
Anderhalf jaar geleden panelen laten leggen. Ze liggen er nog steeds en produceren precies zoals de voorspelling. De installatie is heel netjes gegaan, en toen bleek dat de omvormer toch niet op de groep mocht hebben de installateurs zonder gemopper een (betere) oplossing voor ons verzonnen. Communicatie met hoofdkantoor was ook altijd erg makkelijk.
Arjen EekenArjen Eeken
11:29 18 Aug 22
Zeer tevreden over het voortraject, de offerte en ook de installatie. Vriendelijk en deskundig personeel, concurrerende tarieven en goede materialen. Ik kan Masters in Solar van harte aanraden (en heb dat in mijn omgeving ook al gedaan).
Matthijs van de PeppelMatthijs van de Peppel
18:16 09 Aug 22
Zeer tevreden. Betrouwbaar, goede communicatie en kundig.Masters Solar is een bedrijf zoals je weinig tegen komt in de zonnepanelen.
Theo MorsTheo Mors
12:46 09 Aug 22
We zijn meer dan tevreden over de klantvriendelijkheid en professionaliteit van dit bedrijf en zijn installateurs. Masters in Solar doet wat het belooft.
Marjel NeefjesMarjel Neefjes
12:41 08 Aug 22
Onlangs zonnepanelen laten installeren. Echt top! Ze zouden 20 juli de meterkast vernieuwen en 20 augustus de panelen plaatsen, maar ze hadden op 20 juli de panelen al binnen en hebben ze gelijk geplaatst! Dat is dus mooi een zonrijke maand extra energie opwekken!De monteurs (Roemeens en Spaans) spraken Engels, maar waren zeer deskundig (en gezellig). We hadden bij de buren gekeken hoe daar de kabel was weggewerkt (een leiding recht omhoog dwars door het trappenhuis) en ze concludeerden dat ze dat te lelijk vonden. Dus ze hebben een gleuf gegraven langs de voorgevel en daar de kabel doorheen getrokken en alle tegels weer netjes teruggeplaatst. Vervolgens trokken ze de kabel via de hoek van de gevel omhoog en onder de dakpannen door. Was wat meer werk, maar ziet er top uit. Leuk om te zien dat ze echt hun uiterste best deden om een mooie oplossing te vinden.
Steef van den BergSteef van den Berg
08:37 04 Aug 22
In oktober zijn er 34 panelen geïnstalleerd door Masters in Solar.Erg verrast door het goede advies vooraf, de ongevraagde extra informatie en de mannen op het dak, die zelfs mijn dakgoten hadden schoongemaakt!In één woord fantastisch.
George KeverkampGeorge Keverkamp
20:10 25 Jul 22
Onlangs installatie gehad van zonnepanelen. Drie Spaanstalige monteurs, echt goed werk geleverd. Harde werkers, creatief als het even tegenzit. Geen gemakkelijke installatie maar top opgeleverd. Alles fijn opgeruimd en netjes achtergelaten. Aanrader!
Rudi ZoetRudi Zoet
14:08 01 Jul 22
In juni 2022 negen zonnepanelen laten plaatsen door Masters in Solar op een plat dak. Ik ben zeer tevreden, de jongens werken hard en secuur en de communicatie van tevoren ging soepel. Uiteraard is het even topdrukte waardoor het inplannen wat langer duurde. Maar hiervoor alle begrip! Absolute aanrader!
Henk van den BovenkampHenk van den Bovenkamp
14:39 03 Jun 22
Vanaf het eerste telefooncontact tot het vertrekken van de monteurs na montagevan 14 panelen een zeer goede service.
Lieke de KwantLieke de Kwant
18:13 02 Jun 22
We hebben zowel op ons oude als op ons nieuwe huis zonnepanelen laten plaatsen door Masters in Solar en beide keren verliep het proces heel soepel en prettig. Deskundig en afgestemd advies, vlotte montage, sympathieke mensen, goeie service. En alles loopt als een zonnetje?
Ineke WoudenbergIneke Woudenberg
12:36 15 May 22
Prettig contact met Masters jn Solar en goed geadviseerd. Zowel de airco als de zonnepanelen zijn vakkundig door vriendelijke medewerkers geplaatst. Er werd netjes gewerkt en er was voldoende aandacht voor de gebruiksaanwijzing van de installaties. Zeer aanbevelenswaardig (wat we inmiddels ook al hebben doorgegeven…) We zijn blij met de producten!
Hans CornelisHans Cornelis
11:36 15 May 22
Er is erg netjes gewerkt. Wel jammer dat er geen persoon bij was die Nederlands sprak. Daardoor is er geen uitleg geweest over wat er gedaan is en wat de Enphase kastjes nu precies laten zien in de meterkast. We bleven met veel vragen zitten. Deze zijn telefonisch goed afgehandeld. Wel was het erg lastig het kantoor te pakken te krijgen. Dat heeft ons dus wel wat veel tijd en dus ook wat ergernissen opgeleverd. Alles werkt nu naar behoren.Een advies zou kunnen zijn een duidelijker handleiding m.b.t. de Enphase te maken. Nu zit er alleen een installatiehandleiding bij voor de monteur die ik pas later in de meterkast bovenop de kast met de relais terugvond.Als je eenmaal op kantoor iemand aan de lijn krijgt hebben ze alle geduld en tijd voor je om alles uit te leggen. Het is misschien een idee altijd iemand langs te laten gaan als de PV panelen zijn geïnstalleerd om het kantoor beter bereikbaar te maken. Verder erg tevreden.
Mark van der MierdenMark van der Mierden
09:42 05 Apr 22
23 maart een afspraak gemaakt voor een inventarisatie op 5 april, via de mail een bevestiging ontvangen. Op 5 april wordt deze afspraak telefonisch afgezegd met als reden dat het een vergissing betreft, is een halve dag rijden en dat doen ze nooit. Na adviseur geattendeerd te hebben op het feit dat ik juist bij hen terecht ben gekomen door werken die in mijn omgeving zijn uitgevoerd gaf hij aan dat Masters in Solar niet meer zo ver wil reizen voor installaties."Wij installeren zonnepanelen in heel Nederland" is de letterlijke tekst waarmee ze adverteren op hun Facebook pagina, vanaf heden is dit echter niet meer het geval.Kortom teleurstellende ervaring en opnieuw beginnen met de zoektocht naar een leverancier voor zonnepanelen.
Rick van HaarenRick van Haaren
13:23 24 Mar 22
Zeer positieve ervaring met Masters in Solar. Een kundige adviseur komt langs voor advies, gevolgd door een duidelijke offerte.Met een wachttijd van ~3 maanden alvorens de fysieke installatie is te merken dat er veel vraag naar zonnepanelen is.Op de dag van installatie een team van 2 nette monteurs over de vloer welke netjes en secuur werken. De zonnepanelen worden op het dak gelegd en zo nodig verschillende keren verlegd tot de zichtlijnen kloppen en de panelen recht liggen. Binnenshuis ook niks aan te merken en duidelijk overleg en flexibiliteit aangaande de beste plek voor schakelkast en omvormer.Waar rekening mee gehouden dient te worden is dat niet alle monteurs vloeiend Nederlands spreken, echter beheren ze de basis, werken ze netjes en merk je dat ze kundig zijn, wat voor mij het belangrijkst is.
js_loader
Masters in Solar

Masters in Solar
Nudepark 152
6702 DX Wageningen
https://mastersinsolar.nl/

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan iets meer algemene informatie voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.

  • Het energieloket gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze privacyverklaring en disclaimer.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.