Masters in Solar

Jonathan van den Berg en Wouter Mol, twee ingenieurs uit Wageningen, hebben Masters in Solar in 2013 opgericht vanuit de ideologie dat wij bewust moeten omgaan met de natuur en onze omgeving. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een professioneel team van ruim tien werknemers en een vestiging in Barcelona. Samen helpen wij u graag op een persoonlijke en eerlijke manier.

 

Masters in Solar
4.8
Gebaseerd op 111 recensies
powered by Google
Matthijs ThijssenMatthijs Thijssen
12:33 28 Oct 22
Afgelopen dinsdag hebben 3 monteurs de zonnepanelen geïnstalleerd. Helaas waren de Qcell panelen niet voorradig en zijn het Longi panelen geworden. Dit werd pas later duidelijk. Hierdoor werd de uiteindelijke factuur iets duurder. Ik had natuurlijk ook kunnen wachten op de Qcell panelen, maar dat zou wel even duren. Ik ben uiteindelijk van 395 wp naar 410 wp per paneel gegaan.De belofte dat de panelen binnen 3 maanden geïnstalleerd konden worden werd helemaal waargemaakt.Daarnaast kon dit bedrijf op shingle daken installeren, dat kan ook niet ieder bedrijf. De mensen die installeerde hebben netjes gewerkt. Ze spraken prima Engels en dus was het communiceren makkelijk.Ik had snel inzicht in wat de panelen konden opwekken. En dus ook in hoeveel ik kon gaan besparen.Ik zou Masters is solar zeker aanbevelen en dat heb ik dan ook al gedaan.
Christiaan BolckChristiaan Bolck
07:43 12 Oct 22
Prima werk geleverd. De zonnepanelen liggen mooi op ons dak dat vanwege zijn ronde vorm en leistenen alles behalve standaard is. Ook binnen is de omvormer op ern nette plek geplaatst en zijn de draden netjes weggewerkt.
Maarten van der SandeMaarten van der Sande
10:04 25 Aug 22
Anderhalf jaar geleden panelen laten leggen. Ze liggen er nog steeds en produceren precies zoals de voorspelling. De installatie is heel netjes gegaan, en toen bleek dat de omvormer toch niet op de groep mocht hebben de installateurs zonder gemopper een (betere) oplossing voor ons verzonnen. Communicatie met hoofdkantoor was ook altijd erg makkelijk.
Arjen EekenArjen Eeken
11:29 18 Aug 22
Zeer tevreden over het voortraject, de offerte en ook de installatie. Vriendelijk en deskundig personeel, concurrerende tarieven en goede materialen. Ik kan Masters in Solar van harte aanraden (en heb dat in mijn omgeving ook al gedaan).
Matthijs van de PeppelMatthijs van de Peppel
18:16 09 Aug 22
Zeer tevreden. Betrouwbaar, goede communicatie en kundig.Masters Solar is een bedrijf zoals je weinig tegen komt in de zonnepanelen.
Theo MorsTheo Mors
12:46 09 Aug 22
We zijn meer dan tevreden over de klantvriendelijkheid en professionaliteit van dit bedrijf en zijn installateurs. Masters in Solar doet wat het belooft.
Marjel NeefjesMarjel Neefjes
12:41 08 Aug 22
Onlangs zonnepanelen laten installeren. Echt top! Ze zouden 20 juli de meterkast vernieuwen en 20 augustus de panelen plaatsen, maar ze hadden op 20 juli de panelen al binnen en hebben ze gelijk geplaatst! Dat is dus mooi een zonrijke maand extra energie opwekken!De monteurs (Roemeens en Spaans) spraken Engels, maar waren zeer deskundig (en gezellig). We hadden bij de buren gekeken hoe daar de kabel was weggewerkt (een leiding recht omhoog dwars door het trappenhuis) en ze concludeerden dat ze dat te lelijk vonden. Dus ze hebben een gleuf gegraven langs de voorgevel en daar de kabel doorheen getrokken en alle tegels weer netjes teruggeplaatst. Vervolgens trokken ze de kabel via de hoek van de gevel omhoog en onder de dakpannen door. Was wat meer werk, maar ziet er top uit. Leuk om te zien dat ze echt hun uiterste best deden om een mooie oplossing te vinden.
Steef van den BergSteef van den Berg
08:37 04 Aug 22
In oktober zijn er 34 panelen geïnstalleerd door Masters in Solar.Erg verrast door het goede advies vooraf, de ongevraagde extra informatie en de mannen op het dak, die zelfs mijn dakgoten hadden schoongemaakt!In één woord fantastisch.
George KeverkampGeorge Keverkamp
20:10 25 Jul 22
Onlangs installatie gehad van zonnepanelen. Drie Spaanstalige monteurs, echt goed werk geleverd. Harde werkers, creatief als het even tegenzit. Geen gemakkelijke installatie maar top opgeleverd. Alles fijn opgeruimd en netjes achtergelaten. Aanrader!
Rudi ZoetRudi Zoet
14:08 01 Jul 22
In juni 2022 negen zonnepanelen laten plaatsen door Masters in Solar op een plat dak. Ik ben zeer tevreden, de jongens werken hard en secuur en de communicatie van tevoren ging soepel. Uiteraard is het even topdrukte waardoor het inplannen wat langer duurde. Maar hiervoor alle begrip! Absolute aanrader!
Henk van den BovenkampHenk van den Bovenkamp
14:39 03 Jun 22
Vanaf het eerste telefooncontact tot het vertrekken van de monteurs na montagevan 14 panelen een zeer goede service.
Lieke de KwantLieke de Kwant
18:13 02 Jun 22
We hebben zowel op ons oude als op ons nieuwe huis zonnepanelen laten plaatsen door Masters in Solar en beide keren verliep het proces heel soepel en prettig. Deskundig en afgestemd advies, vlotte montage, sympathieke mensen, goeie service. En alles loopt als een zonnetje😆
Ineke WoudenbergIneke Woudenberg
12:36 15 May 22
Prettig contact met Masters jn Solar en goed geadviseerd. Zowel de airco als de zonnepanelen zijn vakkundig door vriendelijke medewerkers geplaatst. Er werd netjes gewerkt en er was voldoende aandacht voor de gebruiksaanwijzing van de installaties. Zeer aanbevelenswaardig (wat we inmiddels ook al hebben doorgegeven…) We zijn blij met de producten!
Hans CornelisHans Cornelis
11:36 15 May 22
Er is erg netjes gewerkt. Wel jammer dat er geen persoon bij was die Nederlands sprak. Daardoor is er geen uitleg geweest over wat er gedaan is en wat de Enphase kastjes nu precies laten zien in de meterkast. We bleven met veel vragen zitten. Deze zijn telefonisch goed afgehandeld. Wel was het erg lastig het kantoor te pakken te krijgen. Dat heeft ons dus wel wat veel tijd en dus ook wat ergernissen opgeleverd. Alles werkt nu naar behoren.Een advies zou kunnen zijn een duidelijker handleiding m.b.t. de Enphase te maken. Nu zit er alleen een installatiehandleiding bij voor de monteur die ik pas later in de meterkast bovenop de kast met de relais terugvond.Als je eenmaal op kantoor iemand aan de lijn krijgt hebben ze alle geduld en tijd voor je om alles uit te leggen. Het is misschien een idee altijd iemand langs te laten gaan als de PV panelen zijn geïnstalleerd om het kantoor beter bereikbaar te maken. Verder erg tevreden.
Mark van der MierdenMark van der Mierden
09:42 05 Apr 22
23 maart een afspraak gemaakt voor een inventarisatie op 5 april, via de mail een bevestiging ontvangen. Op 5 april wordt deze afspraak telefonisch afgezegd met als reden dat het een vergissing betreft, is een halve dag rijden en dat doen ze nooit. Na adviseur geattendeerd te hebben op het feit dat ik juist bij hen terecht ben gekomen door werken die in mijn omgeving zijn uitgevoerd gaf hij aan dat Masters in Solar niet meer zo ver wil reizen voor installaties."Wij installeren zonnepanelen in heel Nederland" is de letterlijke tekst waarmee ze adverteren op hun Facebook pagina, vanaf heden is dit echter niet meer het geval.Kortom teleurstellende ervaring en opnieuw beginnen met de zoektocht naar een leverancier voor zonnepanelen.
Rick van HaarenRick van Haaren
13:23 24 Mar 22
Zeer positieve ervaring met Masters in Solar. Een kundige adviseur komt langs voor advies, gevolgd door een duidelijke offerte.Met een wachttijd van ~3 maanden alvorens de fysieke installatie is te merken dat er veel vraag naar zonnepanelen is.Op de dag van installatie een team van 2 nette monteurs over de vloer welke netjes en secuur werken. De zonnepanelen worden op het dak gelegd en zo nodig verschillende keren verlegd tot de zichtlijnen kloppen en de panelen recht liggen. Binnenshuis ook niks aan te merken en duidelijk overleg en flexibiliteit aangaande de beste plek voor schakelkast en omvormer.Waar rekening mee gehouden dient te worden is dat niet alle monteurs vloeiend Nederlands spreken, echter beheren ze de basis, werken ze netjes en merk je dat ze kundig zijn, wat voor mij het belangrijkst is.
js_loader
Masters in Solar

Masters in Solar
Nudepark 152
6702 DX Wageningen
https://mastersinsolar.nl/

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan iets meer algemene informatie voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.
  • Het energieloket gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze privacyverklaring en disclaimer.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.