Kruis-11

Kruis-11 duurzame bouw en renovatie

Als je plannen hebt om een nieuwe woning te bouwen of je bestaande woning wil renoveren of uitbreiden kan Roelof je helpen om voor jou de meest geschikte en economisch haalbare oplossingen te vinden. Bij alle te maken keuzes spelen duurzaamheid, comfort en lange termijn gebruikswaarde een belangrijke rol.

Duurzaamheid is zijn leidende thema: beperk energieverbruik, gebruik duurzame energiebronnen (hernieuwbare energie, gezonde bouwmaterialen) en denk na over terugwinnen en opslag van energie. Er zijn veel keuzes te maken in het woud van mogelijkheden. In zijn ontwerpen besteedt hij aandacht aan toekomstige gebruikswaarde en aanpasbaarheid gecombineerd met praktische indelingen, slimme oplossingen en last but not least toetreding van daglicht. Hij heeft voldoende kennis om woningen zo te ontwerpen dat ze zonder gas verwarmd kunnen worden. Materiaaltoepassing is zoveel mogelijk bio-based, veel hout in de constructie en in de gevel. Ook kan hij je helpen met het voeren van directie tijdens de uitvoering.

De uitstraling van zijn ontwerpen zijn niet modieus, maar elegant, strak en technisch hoogwaardig. Het gebouw moet goed passen in de directe omgeving zodat de maatschappelijk waarde maximaal is en het gebouw dus niet snel weer wordt gesloopt.

Kruis-11

Kruis-11
Stationsweg 16
4191 KK Geldermalsen

https://kruis-11.nl

(0) Schrijf beoordeling

Neem contact op met dit bedrijf

Neem contact op met dit bedrijf

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *