Kruis-11

Kruis-11 duurzame bouw en renovatie

Als je plannen hebt om een nieuwe woning te bouwen of je bestaande woning wil renoveren of uitbreiden kan Roelof je helpen om voor jou de meest geschikte en economisch haalbare oplossingen te vinden. Bij alle te maken keuzes spelen duurzaamheid, comfort en lange termijn gebruikswaarde een belangrijke rol.

Duurzaamheid is zijn leidende thema: beperk energieverbruik, gebruik duurzame energiebronnen (hernieuwbare energie, gezonde bouwmaterialen) en denk na over terugwinnen en opslag van energie. Er zijn veel keuzes te maken in het woud van mogelijkheden. In zijn ontwerpen besteedt hij aandacht aan toekomstige gebruikswaarde en aanpasbaarheid gecombineerd met praktische indelingen, slimme oplossingen en last but not least toetreding van daglicht. Hij heeft voldoende kennis om woningen zo te ontwerpen dat ze zonder gas verwarmd kunnen worden. Materiaaltoepassing is zoveel mogelijk bio-based, veel hout in de constructie en in de gevel. Ook kan hij je helpen met het voeren van directie tijdens de uitvoering.

De uitstraling van zijn ontwerpen zijn niet modieus, maar elegant, strak en technisch hoogwaardig. Het gebouw moet goed passen in de directe omgeving zodat de maatschappelijk waarde maximaal is en het gebouw dus niet snel weer wordt gesloopt.

Beoordelingen

Wil je de beoordelingen van dit bedrijf zien of zelf een review achterlaten? Onderstaande button brengt je naar de Google Review voor dit bedrijf.

Bekijk de reviews

Kruis-11

Kruis-11
Stationsweg 16
4191 KK Geldermalsen
https://kruis-11.nl

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan advies voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.
  • Ik ga akkoord met het privacybeleid en de disclaimer.

    De door jou ingevulde gegevens worden eenmalig doorgestuurd naar het bedrijf die jouw aanvraag behandelt.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.