Klimaraad

Klimaraad adviseert bedrijven, instellingen, overheden en particulieren over duurzame energie-opwekking en verduurzaming van gebouwen. Wij adviseren op het gebied van technische, bouwkundige en bouwfysische aspecten en op beleidsmatig vlak. Één van onze specialisaties is advisering ten aanzien van het verduurzamen van monumenten. Klimaraad is als adviseur verduurzaming betrokken bij de stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg (ERM). Verder kunt u ons inschakelen voor het berekenen van energielabels, opbrengstberekeningen voor zonnepanelen en voor het aanvragen van subsidie voor verduurzamingsmaatregelen.

Beoordelingen

Wil je de beoordelingen van dit bedrijf zien of zelf een review achterlaten? Onderstaande button brengt je naar de Google Review voor dit bedrijf.

Bekijk de reviews

Klimaraad

Klimaraad
Bronbeeklaan 11
6824 PD Arnhem
https://www.klimaraad.nl

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan advies voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.
  • Ik ga akkoord met het privacybeleid en de disclaimer.

    De door jou ingevulde gegevens worden eenmalig doorgestuurd naar het bedrijf die jouw aanvraag behandelt.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.