Klimaraad

Klimaraad adviseert bedrijven, instellingen, overheden en particulieren over duurzame energie-opwekking en verduurzaming van gebouwen. Wij adviseren op het gebied van technische, bouwkundige en bouwfysische aspecten en op beleidsmatig vlak. Één van onze specialisaties is advisering ten aanzien van het verduurzamen van monumenten. Klimaraad is als adviseur verduurzaming betrokken bij de stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg (ERM). Verder kunt u ons inschakelen voor het berekenen van energielabels, opbrengstberekeningen voor zonnepanelen en voor het aanvragen van subsidie voor verduurzamingsmaatregelen.

 

Klimaraad

Klimaraad
Bronbeeklaan 11
6824 PD Arnhem
https://www.klimaraad.nl

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan iets meer algemene informatie voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.
  • Het energieloket gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze privacyverklaring en disclaimer.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.