Isolatietechniek Brabant

Of het nu om dak-, spouwmuur, vloer- of bodemisolatie gaat. Isolatietechniek Brabant is úw isolatiespecialist. Met een ongeëvenaarde garantie van maar liefst 15 jaar en een besparing die kan oplopen tot wel 33% is woningisolatie dé manier om uw woning comfortabeler en energiezuiniger te maken. Wij inspecteren, adviseren én isoleren. De klus is doorgaans in 1 dag geklaard en u kunt direct beginnen met besparen.

 

Isolatietechniek Brabant
4.6
Gebaseerd op 143 recensies
powered by Google
Sebastiaan van BergenSebastiaan van Bergen
19:23 12 Sep 23
Augustus 2023 hebben professionals de gevels voorzien van spouwisoltie bij het huis van mijn ouders . In een rap tempo was de klus gefikst en netjes achter gelaten. Dit verdient een pluim, tnx boys keep up de good work!
Frank NasFrank Nas
18:13 01 Aug 23
Afgelopen week hebben wij onze spouwmuur in huis in Waalwijk laten isoleren door Isolatietechniek Brabant, na eerder een prettig voorgesprek te hebben gehad waarna de offerte is getekend. Scherpe prijs in vergelijking tot een eerdere aanbieder. Op de dag van isoleren kwamen de mannen op tijd en hebben snel gewerkt. De troep hebben ze achteraf netjes opgeruimd en erna hebben we samen nog de muur nagelopen of er nog gaatjes gedicht diende te worden.Het zal nog moeten blijken of de isolatie ook effect zal hebben op het gevoel in huis en de energierekening, maar tot nu toe zijn we zeer tevreden. Binnenkort gaan we ook onze bodem door hen laten isoleren. Al met al een zeer fijne en prettige ervaring!
LarsLars
08:54 01 Aug 23
Isolatietechniek Brabant heeft bij ons in Sint-Oedenrode de spouwmuur van de bijkeuken geïsoleerd. De communicatie was bijzonder goed (eerlijke prijzen!) en toen wij wegens omstandigheden de klus eerder geklaard moesten hebben bleken de mannen van Isolatietechniek Brabant super flexibel, zelfs net vóór de bouwvak! De werkzaamheden zelf verliepen ook uitermate netjes; fijne mensen die je met een lach en geduld uitleggen wat ze precies doen en achteraf alles netjes achterlaten. Wij raden dit bedrijf en haar mensen dan ook met plezier aan.
Tibor van WingerdenTibor van Wingerden
15:33 30 Jul 23
Wij hebben afgelopen Juni door Isolatietechniek Brabant onze jaren 30woning in Hardinxveld. laten voorzien van Spouwmuur, Bodem en Dakisolatie naar volle tevredenheid zijn alle werkzaamheden snel uitgevoerd op 2 verschillende dagen zijn alle werkzaamheden zeer vlot en vakkundig uitgevoerd!Van de winter verwachten wij zeker minder hoeven te stoken om het langere tijd aangenaam in huis te houden. Nu in de zomer kunnen wij al goed merken dat de warmte ook minder naar binnen komt en als het goed is in de winter juist lekker binnen.Wij raden Isolatietechniek Brabant zeker aan voor het isoleren van uw woning! Super vriendelijke werknemers die hun vak verstaan en goed en deskundig advies geven en uitleg tijdens de werkzaamheden bij eventuele vragen.
Heidi SnoekHeidi Snoek
06:38 10 Jul 23
Spouwmuurisolatie voor een mooie prijs kwaliteit, goede service en fijne/vlotte communicatie. Nette medewerkers voor de installatie in gemeente Rucphen. Laten alles weer netjes achter. Bedankt heren!
Spouwmuurisolatie laten zetten in Zundert.Nette en zeer beleefde werkers en laten geen rommel achter .Alles schoon achter gelaten en komen zelfs terug als ze 1 vulgaatje vergeten zijn dicht te maken. Mocht dit beslist niet zelf doen omdat ze zeker willen weten of het goed is gevuld voordat zij zelf het gaatje weer vullen met cement Dus zelfs na betaling is de service geweldig. Dit bedrijf beveel ik zeker aan om teleurstelling elders te voorkomen.Prima vakwerk voor een zeer scherpe prijsDatum ervaring : 26 juni 2023
Luc vhLuc vh
20:41 13 Jun 23
Nette jongens die netjes optijd volgens afspraak het dak en de spouw hebben geïsoleerd. Jongens werken zelfs met 30 graden exteeem hard en namen maar kort de tijd voor een flesje water. Hebben alles netjes en schoon achter gelaten. Goed bezig mannen!
SCRQSCRQ
18:05 12 Jun 23
Werkzaamheden muurisolatie laten uitvoeren.Goede service en uitleg bedrijf en personeel houd zich aan afspraken.Zijn op tijd op dag van afspraak.Werken nettjes en maken na werkzaamheden schoon.
Piet HuibregtsePiet Huibregtse
15:42 20 May 23
Oordelen over kwaliteit kan ik niet, dat zal in de winter blijken. Maar het was zeker professioneel en de mannen de de klus uitvoerden waren zeer ter zake kundig, netjes en aardig. Ook behulpzaam met het maken van de noodzakelijke foto's. Kortom ik ben zeer tevreden. Aanrader.Isolatie van spouwmuur in Vrouwenpolder.
Harrie Plas v dHarrie Plas v d
18:16 06 Apr 23
Isolatietechniek Brabant heeft bij ons de spouwmuren na-geïsoleerd. Kwamen keurig op tijd en waren de hele dag aanspreekbaar voor vragen. Boorgaten in de voegen zijn zo goed als onzichtbaar hersteld. En met vragen over subsidie enz. geven ze goed advies. Wat mij betreft een aanrader.Plaats UdenhoutWerk: spouwmuurisolatie
Sanne ErnstSanne Ernst
22:50 22 Mar 23
Spouwmuur- en bodemisolatie uit laten voeren door Isolatie Techniek Brabant in Oosterhout NB. Prettig bedrijf om mee te werken. Professionele opname en direct een offerte. Geen lange wachttijden en ook de installatie is vlekkeloos verlopen. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!
Diederik BalDiederik Bal
20:24 24 Feb 23
Om onze spouwmuren te laten isoleren, hebben wij een drietal bedrijven een offerte laten maken.Prijzen verschilden niet veel. Uiteindelijk gekozen voor Isolatietechniek Brabant (PS-parels) op basis van getoonde ervaring en goede gevoel dat we daarbij hadden.En...dat bleek een goede keuze.Kwamen op tijd, zeer gemotiveerd, keurige werknemers en zeer deskundig en professioneel uitgerust.Verschil was direct voelbaar en zichtbaar door een lager gasverbruik.Kortom, Isolatietechniek Brabant is zonder meer een aanrader!
R KrutzenR Krutzen
14:13 07 Feb 23
Na-isolatie spouwmuur hoekwoning van 1973.Via de Oosterhoutse isolatie actie (gemeente, ONE & Regionaal Energieloket) begin september 2022, kwam ik in aanraking met het door hen gekwalificeerd bedrijf "Isolatietechniek Brabant BV".Na een aangenaam intakegesprek met Dennis Koops incl. het endoscopisch onderzoek ter plaatse begin november 2022, is mij een overtuigende maatwerk-offerte geleverd.Het betreft het na-isoleren van mijn hoekwoning met I-foam (spouw 6 cm, Rd 1,87). Daags erna heb ik hem de opdracht tot uitvoering van werkzaamheden gegeven. Een week later werd mij de uitvoeringsdatum (vanwege drukte helaas pas eind januari 2023 gepland) medegedeeld.Op 30-01-2023 startte in de vroege middag meteen de geplande werkzaamheden door twee jonge vakbekwame, sympathieke en correcte medewerkers. Later op de middag kwamen nog eveneens twee keurige collega's de eerste twee assisteren. Het betrof wel een totale werkoppervalkte van 95m2!Rond 16:30 was de hele klus naar volle tevredenheid geklaard. Alle overtollig afvalmateriaal werd nadien netjes opgeruimd. Het project werd keurig opgeleverd."De factuur en garantiecertificaat, zal u nog per mail worden toegestuurd" zei één van de jongens ongevraagd, zeer attent toch.Kortom: ik ben een zéér contente klant.Mijn ervaring met dit bedrijf is in één woord "Geweldig"! Chapeau!!!
Wim ClaassenWim Claassen
14:20 20 Dec 22
Wij hebben de spouwmuren van ons huis laten "na isoleren" metI-Foam van Isolatie techniek Brabant ( ITB). Wij zijn zeer tevreden over het vooraf geven deskundige advies, als wel deskundige en vakkundige uitvoering op 09-12-2022. Prima en deskundige bedrijf.Wim Claassen Boxmeer
js_loader

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan iets meer algemene informatie voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.

  • Het energieloket gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze privacyverklaring en disclaimer.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.