Isolatiespecialist.nl

Voor elke situatie de juiste isolatie

U wilt uw huis isoleren? Maar wat is nu de beste isolatie voor uw woning? Welke isolatie levert de meeste energiebesparing op? Vaak een lastige keuze! Voor het isoleren van uw huis heeft ons isolatiebedrijf een breed assortiment isolatiematerialen, of het nu gaat om vloerisolatie, spouwmuurisolatie, kruipruimte-isolatie, dakisolatie of geluidsisolatie.

Isolatiespecialist.nl is een professioneel isolatiebedrijf. Wij zijn aangesloten bij VENIN en hebben alle kwaliteitscertificeringen voor isolatiebedrijven van SKG-IKOB en Insula Certificatie. U ontvangt 10 jaar garantie op ons isolatiewerk.

Wij helpen u graag bij de keuze van een isolatie systeem, dat het beste bij de situatie van uw woning past. Alleen dan bent u 100% tevreden als we uw woning isoleren! Daar gaat het u (en ons) tenslotte om!

 

Anne HuizengaAnne Huizenga
18:44 31 Aug 22
Een fijn bedrijf met verstand van zaken! Isoleren kunnen ze op de juiste wijze. Ik kan een ieder dit bedrijf aanbevelen, ze hebben voor een ieder een passend advies. Ga zo door 👍
Beoordeling gevraagd voor spouwmuur -en vloerisolatie.Medewerker keurig op tijd. Grondig onderzoek van de spouwmuur en de kruipruimte.Conclusie: spouwmuur teveel verontreiniging: isolatie geeft in de toekomst veel risico op vochtdoorslag naar binnen. : advies: Niets doen: verwijderen van het debris is veel te kostbaar.Vloer: oude isolatie is her en der los. verwijderen doen zij als bedrijf niet. Vernieuwen zal vermoedelijk geen heel groot rendement opleveren. Advies: zelf de losse delen vastzetten en verder niks.Kortom: zonder opdracht is hij weer vertrokken. Hoeveel objectiviteit kan je nog verwachten tegenwoordig. Een andere bedrijf had eerder laten weten geen enkel probleem te zien !Toppertje dus!
Thomas HThomas H
14:02 25 Jul 22
UPDATE 1 sept: De folie is opnieuw geplaatst en is nu helemaal naar wens waterdicht geplaatst!UPDATE 25 juli: Datum is gepland, en over een maand wordt de folie opnieuw geplaatst. Hopelijk is dan alles opgelost!UPDATE 15 juli: Inmiddels is de oorspronkelijke adviseur opnieuw bij ons langs geweest, en heeft geconstateerd dat de bodemfolie inderdaad opnieuw geplaatst dient te worden. Hiervoor wordt binnenkort een datum gepland. Gaat de goede kant op!UPDATE 8 juli: Isolatiespecialist.nl heeft inmiddels aangegeven de klacht met prioriteit op te pakken, dus in ieder geval al een ster erbij. Hopende op een goede oplossing!ORIGINEEL:Isolatiespecialist.nl ingeschakeld om muffe geur en vocht uit kruipruimte op te laten lossen. Uit adviesgesprek kwam plaatsen van bodemfolie (i.c.m. reflectiefolie), zodat het grondwater onder de bodemfolie blijft zitten waardoor de muffe en vochtige lucht weg blijft. Door de speciale bevestiging als een soort zwembad blijft folie drijven zodat de kruipruimte droog blijft. Eenmaal op dag van plaatsing werd dit gedaan door twee wat minder ervaren jonge jongens. Na 2,5 uur waren zij klaar, echter hen direct aangesproken op de wijze van plaatsing, en dat op de door hun geplaatste manier het grondwater nog steeds overal doorheen kan. Ze deden dit altijd zo gaven ze aan, en ook na een belletje naar hun baas met door hen bijgevoegde foto’s bevestigde de baas dat alles goed geplaatst was. De belofte over dat grondwater onder de folie zou blijven kan echter zeker niet waar worden gemaakt, en alle andere bedrijven die bodemfolies plaatsen hanteren aanzienlijk betere plaatsingsmethodes (o.a. instructiefilm van TonZon over aanbrengen bodemfolie). Alles was helaas zeer slecht afgewerkt, wat de functie van de bodemfolie uiteindelijk nutteloos maakte.
Fabian ScheffersFabian Scheffers
19:30 04 Apr 22
De opname en de isolatie werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd. Het contact daarna met een medewerker over een openstaand bedrag(je) was gewoonweg schandalig. 20 minuten tieren, schreeuwen en dreigen aan de telefoon. Belachelijk, maar daar zullen zij wel een andere mening over hebben.
John CrickleyJohn Crickley
08:45 25 Mar 22
Top bedrijf, wij moeste een aantal keer uitstellen i.v.m. andere werkzaamheden nooit probleem geweest & echt mee geholpen. De jongens waren op tijd geweest & zeer professioneel werk geleverd + alles zeer netjes achter gelaten. Super blij mee en de isolatie waard, zo veel beter naar de spouwmuur & vloer isoleren (korrels) van deze bedrif! aanrader
RutaRuta
16:49 08 Feb 22
Vandaag is onze kruipruimte van vloerisolatie voorzien door de Isolatie specialist. Vanaf de eerste afspraak tot de uitvoering van de werkzaamheden keurig behandeld. Doordat onze straat ineens onaangekondigd was open gebroken en ze niet konden parkeren op de afgesproken plek hebben de medewerkers direct naar oplossingen gezocht en super vriendelijk en vakkundig onze vloer geïsoleerd.
Pablo MendezPablo Mendez
09:51 17 Dec 21
Isolatiespecialist bedankt voor het goede werk aan ons huis!Echt een aanraderfijne dagen allemaal
KarelKarel
11:22 25 Oct 21
Vandaag 25 oktober 2021 is de dag dat het grote vloer isoleren gebeuren mag. Keurig op tijd kwam de vrachtauto met de uitvoerders van deze klus voorrijden. Omdat onze vloer deels is van hout, deels beton, hadden wij al met adviseur Corina Bol besproken welke materialen het best geschikt zouden kunnen zijn voor ons huis. Vandaag kwam de auto voorrijden, 3 man /vrouw sterk om de klus te klaren. Pakken Pif en Ecose en latten werden uitgeladen. Materialen op maat gemaakt, en niet te vergeten werden wij als bewoners op de hoogte gebracht van de gang van zaken. Wat een geoliede machine deze zeer acuraat werkende mensen. Ik kreeg het er zo warm van dat de isolatie bijna niet nodig was. Gelukkig hebben ze het isolatie materiaal kundig en snel aangebracht want de medewerkers zijn weg maar het isolatie materiaal is blijven zitten zodat wij er ook bij hun afwezigheid er warm bij zitten.
Remon WitteveenRemon Witteveen
21:34 11 Nov 20
Vandaag hebben ze onze spouwmuren geïsoleerd. Hard werkende mannen die net werk hebben achtergelaten. Er was niet te zien dat ze tientallen gaten hadden geboord, alles weer netjes gevuld en opgeruimd. Complimenten voor dit bedrijf, advies en uitvoering!
js_loader

 

 

Isolatiespecialist.nl

Isolatiespecialist.nl
Nijverheidstraat 5
2751 GR Moerkapelle
https://isolatiespecialist.nl

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan iets meer algemene informatie voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.
  • Het energieloket gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze privacyverklaring en disclaimer.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.