Isolatie.com

“Bij Isolatie.com hebben wij meer dan 10 jaar ervaring met het isoleren van bestaande woningen en nieuwbouwwoningen. Wij zijn specialist in het aanbrengen van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en gevelimpregnatie. Dit doen wij met een team van 65 man sterk. Vanuit onze hoofdlocatie in Handel rijden wij het gehele land door om jaarlijks meer dan 2.500 woningen te verduurzamen. Wij zijn volledig gecertificeerd door SKG-IKOB en hebben alle kennis en expertise in huis om de meest uiteenlopende isolatievraagstukken op te lossen.”

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan advies voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.

Dit bedrijf evalueren?

Klik op onderstaande knop om een beoordeling achter te laten voor dit bedrijf.

Geef een beoordeling