Isolatie.com

“Bij Isolatie.com hebben wij meer dan 10 jaar ervaring met het isoleren van bestaande woningen en nieuwbouwwoningen. Wij zijn specialist in het aanbrengen van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en gevelimpregnatie. Dit doen wij met een team van 65 man sterk. Vanuit onze hoofdlocatie in Handel rijden wij het gehele land door om jaarlijks meer dan 2.500 woningen te verduurzamen. Wij zijn volledig gecertificeerd door SKG-IKOB en hebben alle kennis en expertise in huis om de meest uiteenlopende isolatievraagstukken op te lossen.”

 

Isolatie.com
4.4
Gebaseerd op 46 recensies
powered by Google
Frank WelterFrank Welter
14:39 03 Nov 22
Vandaag een gesprek gehad met deze firma. We willen graag ons huis extra verduurzamen maar helaas konden zij ons niet helpen. We een duidelijk en geanimeerd gesprek gehad met Hans. Bedankt voor de duidelijke en eerlijke gesprek!
Paul JasparPaul Jaspar
20:14 08 Oct 22
Prima firma die zijn afspraken nakomt, ook na 1,5 jaar nog kunnen bellen met vragen....Klasse!!
PeterPeter
20:47 06 Oct 22
Daken laten isoleren:Groot project met veel verschillenden ruimtes en redelijk gecompliceerd.Kwaliteitswerk: goed, snel en schoon werken. Werknemers die trots zijn op kwaliteit die ze leveren. Komen afspraken na, prettige mensen. Aanrader dus!
Charles EngelenCharles Engelen
14:23 19 May 22
Spouwmuur en dakisolatie laten uitvoeren.Complimenten aan het hele team, van advies tot uitvoering. Alles netjes, vriendelijk en voor een goede prijs.
12jaapio12jaapio
07:57 17 May 22
De bestuurder van K496HB heeft ff een opfriscursus nodig voor verkeersregels...Inhalen op N279 van helmond naar veghel over dubbele door getrokken streep snelheid ruimoverschrijdend en naderende teggenligger negerend..Goed bezig hoor
Jaap ElingsJaap Elings
15:26 12 May 22
Vandaag mijn spouwmuur laten isoleren door Isolatie.com en ben zeer tevreden.De mensen hebben perfect werk af geleverd , alles netjes schoon achter gelaten en opgeruimd.Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Netjes gewerkt, opvallend concurrerende prijs. Goed voorgelicht over werkwijze, prijs en verschillende materialen. Direct plezier van de investering.
Bram RobynsBram Robyns
09:26 01 Mar 22
Ik heb spouwmuurisolatie laten uitvoeren door isolatie.com. Ik raad dit bedrijf ten zeerste af. Dit omwille van de oneerlijke, onprofessionele en klantonvriendelijke behandeling. Bij opmaak van de offerte had hun medewerker Teun Kuypers 30% extra gerekend bij de geveloppervlakte. Ik heb dit pas na ondertekening opgemerkt omdat ik toen niet de mogelijkheid had dit zelf te bepalen. Ondanks dat ik dit kon bewijzen met officiele documenten en bouwplannen van de woning, weigerde het bedrijf deze bewuste fout recht te zetten en een correcte prijs aan te rekenen. Ook mijn verzoeken tot het opnieuw opmeten van de oppervlakte of het aanrekenen volgens de werkelijk verbruikte hoeveelheid isolatiemateriaal werden afgewezen. Daarom deze 1-ster review wat jammer is voor het overigens correct uitgevoerde werk, maar het is nog steeds te veel voor een bedrijf dat het vertrouwen van zijn klanten bewust misbruikt en hen oplicht.
Emir KaracaEmir Karaca
19:59 22 Feb 22
Ik ben geholpen door Johan van den ven. Goed advies gekregen
TVR Kunststoffen bvTVR Kunststoffen bv
08:56 08 Feb 22
Mooie samenwerking tussen TVR kunststoffen en isolatie.com
Andre RioleringenAndre Rioleringen
16:44 14 Jan 19
je merkt al heel snel dat de vloer isolatie werkt op de begane grond, alle radiatoren dicht gedraaid, alleen de voerverwarming terug gezet 37 graden de verwarming temperatuur terug naar 60 graden anders is de verwarming geen HR ketel op hoger temperaturen. zeer tevreden
js_loader

 

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan iets meer algemene informatie voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.
  • Het energieloket gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze privacyverklaring en disclaimer.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.