Isolatie Centraal

Isolatie Centraal beschikt over jarenlange ervaring in de woningisolatie en komt graag vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en jou te voorzien van een betrouwbaar, vakkundig advies.

Wat denkt je ervan als we je vertellen dat je een beter binnenklimaat krijgt, waardoor je veel lekkerder én goedkoper woont? Wist je dat je met het isoleren van de woning één van de snelst terugverdienende besparingsmaatregelen uitvoert? Dit geldt zowel voor spouwmuurisolatie als voor vloer- en bodemisolatie. Isolatie Centraal helpt je graag hiermee verder.

 

Isolatie Centraal
3.8
Gebaseerd op 167 recensies
powered by Google
Echte vakmannen, kundig en zeer beleeft. Hele huis geïsoleerd je merkt het gelijk en ze hebben netjes alles dichtgesmeerd. Koffie zwart lekker makkelijk 😀
Matthijs NoordhuisMatthijs Noordhuis
09:42 13 Aug 23
Ronduit slecht. Ten eerste heeft de persoon die de voorlichting deed en kwam opmeten dit niet goed gedaan, want toen de installateurs kwamen konden ze de werkzaamheden toch niet uitvoeren. Uiteindelijk is in overleg besloten de betaling terug te storten,Inmiddels wacht ik al ruim 6 maanden op de terugbetaling van mijn betaling die ik in februari heb voldaan. Er is mij meerdere keren beloofd de betaling terug te storten, maar na recente reminders krijg ik zelfs geen antwoord mijn op mijn verzoek.
DrissDriss
14:49 22 Jun 23
Vandaag een zeer slechte ervaring gehad met dit bedrijf. Er zou een deskundig iemand komen kijken naar de gevraagde dakisolatie, maar deze medewerker heeft helemaal niet gekeken naar of het veilig is om dakisolatie te plaatsen. Hij lepelt daarnaast een zeer hoog bedrag op, exclusief afwerking; dat betekent dat men de PIF-isolatie tegen het dak aanplakt en dat je er vervolgens tegenaan mag kijken. De kosten voor de afwerking mag je naar raden en over nabellen om te horen dat de kosten tweemaal zo hoog uitvallen. Of dat je de afwerking zelf kunt doen, want dit zou makkelijk zijn. De offerte kun je geen offerte noemen, want hier wordt niets op gespecificeerd. Als je hiernaar vraagt, doet hij alsof dit de normaalste zaak van de wereld is. Dit is blijkbaar de manier van werken van dit bedrijf, zie de andere negatieve reviews; geen verstand van het vak en geen service.
Stevano BadalStevano Badal
12:30 02 May 23
Contact verloopt soepel vanaf het begin. Altijd telefonisch bereikbaar voor vragen. Spouwmuur en kruipruimte isolatie laten uitvoeren. Alles naar wens!
ijmv Xxijmv Xx
16:13 15 Mar 23
Isolatie Centraal heeft een dikke pluim verdiend mbt het uitvoeren van isolatiewerkzaamheden aan mijn vloer. Vanaf het eerste contact was mijn gevoel goed. Van de inspectie/ opmaken offerte t/m de uitvoering; netjes, snel en en zorgvuldig zijn ze de afspraken nagekomen. Ook de offerte, ik had 3 bedrijven uitgenodigd, was helder en de beste prijs. Recent zijn de werkzaamheden uitgevoerd door 2 heren die super hard hebben gewerkt en wat tot weinig/geen overlast heeft geleid. Aanrader dus.
Richard van der LoopRichard van der Loop
13:35 02 Feb 23
Verkoop en uitvoering moeten eens op 1 lijn gaan liggen. Na 2 maanden wachten zouden ze eindelijk de kruipruimte komen isoleren met PIF folie, want volblaffen met EPs parels had geen nut omdat je dan alsnog een koude luchtspleet had die tegen de onderkant van de vloer slaat.Kruipruimte is op z'n krapste punt 36cm hoog, en er zit een moeilijke haakse bocht in bij de ingang. Nee, dit zou geen enkel probleem zijn. Het was meer dan 35cm dus kon gewoon, en die hoek kwamen ze met de folie wel omheen.De mannen zijn vandaag na een kwartier alweer aangereden "iesh niet ghoet, khan njet"En dan bel je naar kantoor. "Ja meneer, we kunnen wel uw kruipruimte vol storten met EPS parels, dit werkt net zo goed"Praat elkaar lekker tegen allemaal. Geen aanrader dus.
Yves de blockYves de block
16:25 04 Jan 23
Twee maand op voorhand de afspraak gemaakt. Kort voor de afgesproken dag een telefoontje: twee appje. Busje kapot. Bel maar om een nieuwe afspraak. De week daarop eindelijk de klus uitvoeren.. Ze zijn in drie uur klaar. (1800 euro!!) mag ik de foto`s zien van de klus? Hij laar me 10 seconden de foto`s zien en stopt ze gauw weg. Ik vraag of hij ze me wil toesturen ter controle en voor de subsidie. Hij zal het doen als hij thuiskomt. Geen foto`s. Ik mail het bedrijf. Helaas. De foto`s staan niet in het systeem. Weer bellen, klantenservice. Of ze de foto`s willen opvragen bij de uitvoerder. Ze zullen het doorgeven. Er komen geen foto`s. Geen enkele respons. Ik (70) maak dan maar zelf foto`s in de kruipruimte. Een stukje niet eens gedaan, gaten, slecht afgewerkt, houten latten kriskras vastgetimmerd. Een slordige haastklus uitgevoerd door een beunhaas. Isolatiecowboys.
Sanne CSanne C
21:19 22 Dec 22
Afgelopen zomer mijn kruipruimte laten isoleren. Een paar weken later kregen wij een gigantisch vochtprobleem. Hierover gebeld, de manager kwam langs want hij was in de buurt. Hij beaamde dat het vochtig was, nam wat foto's en beloofde contact met mij op te nemen. Ik heb 11 keer moeten bellen naar de servicedesk. Steeds werd er gezegd dat ze een briefje voor meneer zouden achterlaten en dat ik zou worden terug gebeld. Na twee maanden kreeg ik hem uiteindelijk aan de telefoon. Geen excuses, niemand kwam meer langs. Het lag vast aan een leiding lek en kon absoluut niet aan het vakwerk liggen. Leiding laten checken maar daar was niets mis mee. Weer gebeld. Dit keer 8 keer in een paar weken tijd. Weer de beloofde briefjes voor de beste man. Niets meer gehoord. Wat een verschrikkelijke manier van omgaan met klanten.
Im BodeIm Bode
08:50 02 Dec 22
Op 24 november kwamen er vier medewerkers van Isolatie Centraal om in onze hoekwoning de vloer, spouwmuren en het dak te isoleren. Wij zijn zeer tevreden! de mannen waren vriendelijk, hebben netjes gewerkt (zelfs de tuin en het trottoir met gieters water schoon gesproeid na het boren in de gevel), vakkundig en snel. Toen tijdens de klus bleek dat de folie niet meegekomen was, werd dat door een collega nagebracht en toen bleek dat het helaas te weinig folie was voor het dak, is een van de mannen daarna keurig teruggekomen om de klus af te maken. Wij bevelen Isolatie Centraal daarom ten zeerste aan, en gaan dankzij hen een warme winter tegemoet. Nogmaals dank!
P BinneveldP Binneveld
15:32 09 Nov 22
Gisteren mijn spouwmuur laten na isoleren met glaswol en het verschil is gelijk merkbaar! Het voelt al een stuk behagelijker.Een maand geleden kwam een specialist van Isolatie Centraal langs om te controleren welk isolatie materiaal het beste bij ons hoekhuis past. Volgens Roel Roodschild Koning, zou dat Knauff supafill glaswol zijn. Ook omdat er al 2 cm oud glaswol uit 1978 in zat en er nog 5 cm ruimte was voor nieuw glaswol. Deze specialist gaf ons gelijk een vertrouwd en deskundig gevoel, hij weet waarover hij het heeft.We waren aangenaam verrast dat ze een maand later al onze spouw konden isoleren. Dat is natuurlijk bonus zo voor de winter en met de hoge energiekosten!De 2 mannen die de isolatie uitvoerde waren ruim op tijd en hebben het werk vakkundig uitgevoerd. Mijn uitbouw bleek al goed geïsoleerd, daarom heeft Roel de m2 van de uitbouw van de factuur gehaald. Na het isolatie werk hebben ze netjes opgeruimd.Ik kan dit bedrijf ten zeerste aanraden! Zeker als u nog (voordat koning winter intreedt) uw huis wilt laten isoleren.
Laura van KootenLaura van Kooten
15:01 23 Aug 22
Spouwmuur isolatie laten doen door dit bedrijf. Ze mogen wat netter werken, na een half jaar vind ik buiten nog overal grijze bolletjes. De gaten zijn gedicht maar ook dat had echt wat netter gemogen. Ik heb een halve dag besteed aan opruimen na hun komst.
Romy TonisenRomy Tonisen
09:22 20 Jul 22
Zeer tevreden over het geleverde werk! Zowel spouw als vloerisolatie laten doen en dit hebben ze goed en netjes gedaan. Top!
mark raemakersmark raemakers
12:01 23 Jun 22
Zeer slechte ervaring!! Personeel is niet bekwaam en de jongen die de offerte maakt heeft mooie praatjes maar ziet een hoop dingen over het hoofd.Als de fouten eenmaal zijn gemaakt en de rekening is betaald willen ze je niet meer spreken, en geeft de secretaresse letterlijk aan dat de leidinggevende je niet meer wilt spreken en het contact maar via de verzekering moet gaan.Veel schade gemaakt. Waar hun de handen meteen van aftrekken.Ik zou dit bedrijf niemand aanraden!!
tim van leeuwentim van leeuwen
14:27 21 Jun 22
Offerte opgevraagd, maar ze willen het niet doen omdat er klimop op heeft gezeten (de hele reden dat renovatie nodig is). Zelfs niet nadat we aangaven zelf zorg te dragen voor verwijdering van de klimop resten.Van een bedrijf dat gevels renoveerd, zou je verwachten dat ze dit vaker tegenkomen en dat dit geen probleem is.
Jorrit van WakerenJorrit van Wakeren
17:30 14 Jun 22
Na het isoleren bleek dat men twee componenten isolatie op de pas gelakte kozijnen had laten zitten. Dit hebben ze twee dagen laten zitten waardoor het er niet meer af kan en waardoor de lak gewoon is uitgebeten. De troep was gigantisch. In eerste instantie reageerde men adequaat door een opruimploeg te sturen. Ze stuurden ook een inspecteur mee die oordeelde dat het werk ronduit belabberd is uitgevoerd. Hij gaf aan dat de jongens die hier waren geweest nog niet zo lang ervaring hadden. Vandaag werd ik gebeld door een of andere juridische adviseur die in het kort zei dat ik zelf de schade moet betalen. Vreemd want de directeur gaf mij eerder aan netjes deze kosten te zullen dekken omdat ze goed verzekerd zouden zijn. Ik heb op basis van dat gesprek ook een schilder benadert. Ik zal u op de hoogte houden van hoe dit afloopt
Jurre EzingaJurre Ezinga
12:11 30 May 22
Dit bedrijf zou ik geen zaken mee doen, zeer ongekwalificeerd personeel. Ik heb een offerte ontvangen voor het renoveren en isoleren van mijn gevel. Monteurs gaven bij aankomst aan dat de voegen te hard zijn en minstens 2 weken bezig zijn met uitslijpen, i.v.m. de ligging van mijn woning kon dit allemaal niet omdat er teveel stof gemaakt zou worden. Na telefonisch contact met hun leidinggevende hebben ze de klus technisch afgekeurd en zijn zonder wat te zeggen vertrokken, heb er zelf achteraan moeten bellen.Inmiddels is er een ander bedrijf bezig, de monteur is een halve dag bezig geweest met het uitslijpen van 2 voorgevels en heeft zelfs nog even de auto van de buurvrouw gewassen.Isoleren heb ik ook niet meer laten doen door dit pruts bedrijf.
RobRob
07:19 17 Apr 22
Snel en netjes onze kruipruimte van HR bodemisolatie (parels) voorzien. Goede communicatie.
Marleen van der HoutMarleen van der Hout
10:03 29 Mar 22
Slecht georganiseerde bende, slecht bereikbaar. Die 1 ster is voor de jongens die het werk komen doen, die zijn goed en snel. De verkoper die de offerte en inspectie doet, wil snel verkopen en blijkt even over het hoofd te zien dat een deel van het werk niet zo kan worden uitgevoerd door zijn collegas. Is daarna niet meer te bereiken. Kun je een nieuwe afspraak maken, waar je opnieuw bijna 2 maanden op kan wachten. Als je tenminste het geluk hebt dat de planning te bereiken is, want dan bellen ze zo wel even terug. Meermaals gebeld, na 6 dagen gaan ze eens terug bellen om te vertellen dat je over bijna 2 maanden weer aan de beurt bent. Fout na fout, en een excuus daar hebben ze nog nooit van gehoord. Helemaal klaar mee
Dennis ArntsDennis Arnts
14:39 16 Nov 21
Zeer slechte ervaringen met lsolatie Centraal. Nadat ik via via was gewezen op deze partij kwam er op korte termijn een zogenoemde Expert langs om te checken of spouwmuur isolate mogelijk was. Na 1-2 proefboringen enkel voor in het pand, bleek dit al snel het geval.Na enkele weken kwam brak de dag aan dat men de isolatie kwam aanbrengen.Alles voorliep voorspoedig tot dat we een rondje om het huis deden. Heel het toilet bleek volgespoten met isolatieballetjes. In dit gedeelte bleek namelijk geen spouw te zitten. Hoe kan een consument dit nu weten, ze laten toch niet voor niets een expert langskomen.Gevolg: Gebroken tegels, kapot behang en verschillende gaten in de muur. De mannen hebben dit enigzins opgeruimd. Voor schadeherstel moest ik maar contact zoeken met Isolatie Centraal, zij zouden het wel regelen. Niet dus.... zij beroepen zich op de kleine lettertjes en verwezen mij direct door naar mijn eigen verzekering. Ontzettend klantonvriendelijk om dergelijk schade toe te schrijven aan de consument.Zie de foto's voor het fraaie resultaat.. Bedenk je goed voor dat je met deze partij in zee gaat.Hulde voor Interpolis om dit wel snel te regelen en deze schade alsnog te verhalen op Isolatie Centraal.
js_loader
Isolatie Centraal

Isolatie Centraal
Industrieweg 11
4131 NK Vianen
https://www.isolatiecentraal.nl/

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan iets meer algemene informatie voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.

  • Het energieloket gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze privacyverklaring en disclaimer.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.