Isoal

Isoal is een regionaal werkend isolatiebedrijf, gespecialiseerd in vloerisolatie en is gevestigd in Asperen, gemeente West-Betuwe.

Isoal verwerkt het systeem van Tonzon. Hierbij wordt altijd begonnen met het aanbrengen van een bodemfolie op de grond in de kruipruimte. Hiermee wordt het vocht in de bodem afgedekt waardoor er boven de bodemfolie een hele droge kruipruimte ontstaat. Een droge kruipruimte is al een groot pluspunt in een woning maar voorkomt tevens muffe geurtjes uit de kruipruimte.

Tegen de onderkant van de vloer worden Thermoskussens aangebracht. Deze isolatiekussens hebben een zeer hoge warmteweerstand met een Rc van 3,8 m2K/W (de norm voor een nieuwbouwwoning ligt op Rc 3,5)

De stilstaande lucht in de kussens houden de geleidingswarmte tegen die door de vloer wordt getransporteerd naar de kruipruimte. De glimmende laagjes van de isolatiefolie zorgen ervoor dat de stralingswarmte die ook door een vloer verdwijnt, gereflecteerd wordt.

Naast extra comfort die de vloerisolatie geeft (de vloer wordt warmer dan voorheen) bespaart het ook nog flink energie. De besparing op de stookkosten ligt tussen de 15 en 20% op de stookkosten. Bij vloerverwarming kan de besparing zelfs oplopen tot zo’n 40%.

Altijd wordt er vooraf een afspraak bij je thuis gemaakt voor uitgebreide informatie en voor een inspectie van de kruipruimte.

Ze werken regionaal en zijn een erkend Tonzon-verwerkingsbedrijf. Als erkend bedrijf geven ze 10 jaar garantie op de montage en het materiaal.

 

Isoal vloerisolatie
5.0
Gebaseerd op 1 recensies
powered by Google
js_loader

 

 

Isoal

Isoal
Haagdoornstraat 4
4191 KM Geldermalsen
https://www.isoal.nl

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan iets meer algemene informatie voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.
  • Het energieloket gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze privacyverklaring en disclaimer.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.