Isoal

Isoal is een regionaal werkend isolatiebedrijf, gespecialiseerd in vloerisolatie en is gevestigd in Asperen, gemeente West-Betuwe.

Isoal verwerkt het systeem van Tonzon. Hierbij wordt altijd begonnen met het aanbrengen van een bodemfolie op de grond in de kruipruimte. Hiermee wordt het vocht in de bodem afgedekt waardoor er boven de bodemfolie een hele droge kruipruimte ontstaat. Een droge kruipruimte is al een groot pluspunt in een woning maar voorkomt tevens muffe geurtjes uit de kruipruimte.

Tegen de onderkant van de vloer worden Thermoskussens aangebracht. Deze isolatiekussens hebben een zeer hoge warmteweerstand met een Rc van 3,8 m2K/W (de norm voor een nieuwbouwwoning ligt op Rc 3,5)

De stilstaande lucht in de kussens houden de geleidingswarmte tegen die door de vloer wordt getransporteerd naar de kruipruimte. De glimmende laagjes van de isolatiefolie zorgen ervoor dat de stralingswarmte die ook door een vloer verdwijnt, gereflecteerd wordt.

Naast extra comfort die de vloerisolatie geeft (de vloer wordt warmer dan voorheen) bespaart het ook nog flink energie. De besparing op de stookkosten ligt tussen de 15 en 20% op de stookkosten. Bij vloerverwarming kan de besparing zelfs oplopen tot zo’n 40%.

Altijd wordt er vooraf een afspraak bij je thuis gemaakt voor uitgebreide informatie en voor een inspectie van de kruipruimte.

Ze werken regionaal en zijn een erkend Tonzon-verwerkingsbedrijf. Als erkend bedrijf geven ze 10 jaar garantie op de montage en het materiaal.

Neem contact op met dit bedrijf

Neem contact op met dit bedrijf

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *