Hamerstate

Bij verkoop of verhuur van uw woning moet u een geldig energielabel kunnen overleggen. Vanaf 1-1-2021 kan een energielabel alleen nog opgesteld worden door een EP-adviseur op basis van NTA8800.

Met mijn bedrijf Hamerstate kan ik het energielabel voor bestaande woningen voor u verzorgen. Ter plaatse doe ik een gebouwopname, daarvan maak ik de energieprestatieberekening van uw woning en ik registreer deze in de landelijke database EP-online.

Beoordelingen

Wil je de beoordelingen van dit bedrijf zien of zelf een review achterlaten? Onderstaande button brengt je naar de Google Review voor dit bedrijf.

Bekijk de reviews

Hamerstate

Hamerstate
Westlanderstraat 29
5301 XH Zaltbommel
https://hamerstate.nl

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan iets meer algemene informatie voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.
  • Het energieloket gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze privacyverklaring en disclaimer.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.