Grijs naar groen

Grijs naar groen in Houten biedt een compleet scala aan no-regret oplossingen voor het verduurzamen van woningen, instellingen en bedrijven.
Van advies en isolatie tot installatie en service, wij maken verduurzamen duidelijk en realiseerbaar.
Met een heldere aanpak, slimme energieconcepten en veel ervaring werkt Grijs naar groen samen met ontwikkelaars, architecten, bouwers en andere partijen.
Als je zelf of met jouw buurt aan de gang wilt met energie besparen of opwekken kunnen wij helpen met een een energiescan, isolatiemaatregelen of een energieconcept. In onze showroom staan de laatste ontwikkelingen demonstratieklaar.

 

Grijs naar groen
5.0
Gebaseerd op 3 recensies
powered by Google
Aizo WiebengaAizo Wiebenga
19:57 01 Feb 23
Dank voor het goede advies, zeer waardevolle inzichten voor verduurzaming in huis.
Engel AndriessenEngel Andriessen
17:28 06 Apr 19
Zeer tevreden over dit bedrijf. Veel klanten in mijn directe buurt. Scherpe offerte. Geen aanbetaling. Theo Bakels is een vriendelijke rustige man waar je al je vragen aan kan stellen. Afgelopen vrijdag zijn de zonnepanelen op het dak gemonteerd. Zit er prima uit netjes gewerkt ook binnen heeft de rommel netjes opgeruimd. De omvormer netjes weg gewerkt. Ik vind het prettig dat het een regionaal bedrijf is. Kan dit bedrijf een ieder aanbevelen.
peter kroonpeter kroon
22:16 08 Jul 16
Betreft aanschaf en montage van de inventum ecolution combi 50 .Komen vrijblijvend thuis voor gedegen advies.Scherpe offerte.Doen wat ze beloven.Het voordeel van dit bedrijf is dat ze verstand van zaken hebben en het niet alleen verkopen,maar ook zelf monteren.kortom van aanschaf tot montage perfect geregeld.
js_loader
Grijs naar groen

Grijs naar groen
Lange Schaft 9
3991 AP Houten
https://grijsnaargroen.nl

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan iets meer algemene informatie voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.
  • Het energieloket gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze privacyverklaring en disclaimer.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.