Grijs naar groen

Grijs naar groen in Houten biedt een compleet scala aan no-regret oplossingen voor het verduurzamen van woningen, instellingen en bedrijven.
Van advies en isolatie tot installatie en service, wij maken verduurzamen duidelijk en realiseerbaar.
Met een heldere aanpak, slimme energieconcepten en veel ervaring werkt Grijs naar groen samen met ontwikkelaars, architecten, bouwers en andere partijen.
Als je zelf of met jouw buurt aan de gang wilt met energie besparen of opwekken kunnen wij helpen met een een energiescan, isolatiemaatregelen of een energieconcept. In onze showroom staan de laatste ontwikkelingen demonstratieklaar.

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan advies voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.