Feenstra

Onderstaande tekst is aangeleverd door de betreffende organisatie. Disclaimer: Energieloket Rivierenland is niet verantwoordelijk voor het contact en de uitvoering van het bedrijf.

Zodat de techniek precies doet wat ú wilt.

Feenstra voorziet u van techniek die bij u past. Vervolgens kunt u erop rekenen dat die techniek goed blijft functioneren, dankzij regelmatig en betrouwbaar onderhoud. Als het er écht op aankomt, bij een storing of reparatie, is het goed om te weten dat u Feenstra overal in Nederland kunt vinden. Ook bij u in de buurt. Daardoor zijn we snel ter plaatse om u uit de problemen te helpen.

Maart 2022:
Het spijt ons u te moeten laten weten dat wij op dit moment geen nieuwe aanvragen voor (hybride) warmtepompen in behandeling nemen. Door de wereldwijde chip- en elektronicatekorten en de aanzienlijke vraag naar warmtepompen vanwege de hoge gasprijzen is de levertijd voor een warmtepomp meer dan een half jaar. Zodra er weer warmtepompen beschikbaar zijn, kunt u weer bij ons terecht.
Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen.
https://www.feenstra.com/klantenservice/nieuwsbrief/

Beoordelingen

Wil je de beoordelingen van dit bedrijf zien of zelf een review achterlaten? Onderstaande button brengt je naar de Google Review voor dit bedrijf.

Bekijk de reviews

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan advies voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.
  • Ik ga akkoord met het privacybeleid en de disclaimer.

    De door jou ingevulde gegevens worden eenmalig doorgestuurd naar het bedrijf die jouw aanvraag behandelt.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.