ETS Isolatie

ETS Isolatie is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, en bodemisolatie. Dit voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Tevens zijn wij koplopers op het gebied van Natuurvriendelijk Isoleren en zijn wij Insula gecertificeerd.

 

ETS Isolatie
4.2
Gebaseerd op 193 recensies
powered by Google
Richard HoogeveenRichard Hoogeveen
11:36 29 Sep 23
Prima bedrijf, goed overlegd wat er gedaan kon worden. Gekozen voor EPS parels onder ons huis. Binnen een week kon de kruipruimte gevuld worden. Nette en aardige medewerkers.
Maarten HachmangMaarten Hachmang
08:42 11 Sep 23
PIF80 vloer isolatie laag aangebracht. Hard gewerkt en mooi vakwerk van Moes en Kay, wat een topteam die twee. Flexibel, no-nonsense, gewoon goed.
WillemijnWillemijn
18:19 03 Sep 23
Onze spouwmuur laten isoleren door dit bedrijf. Wij wonen in een vochtige omgeving maar dat was volgens ETS geen probleem. Inmiddels last van optrekkend vocht maar ETS neemt geen verantwoordelijkheid en laat ons zelf voor de schade opdraaien.
RonaldRonald
06:14 22 Jun 23
Zeer slechte ervaring. Ze maken een aanbieding, die ze niet nakomen omdat de glasprijzen intussen flink zijn gestegen, beroepen zich op het feit dat er geen handtekening opstaat en voorbehoud van inmeten, terwijl ze het al hadden ingemeten.Balen want ze zouden glas en vloer isolatie uitvoeren, vloerisolatie hadden ze intussen wel uitgevoerd (niet voldoende dekking, dus ze moesten nog een keer terugkomen). Glss heb ik uiteindelijk niet gedaan waren bijna 100% in prijs gestegen.Advies: geen zaken meedoen en anders check de aanbieding of deze is getekend en check de kleine letters op voorbehoud van de offerte.
Harry BrummelhuisHarry Brummelhuis
18:40 15 Jun 23
Vakkundige en professionele medewerkers, werken secuur en geven goede en eerlijke adviezen.
Erik HendriksErik Hendriks
11:17 14 Jun 23
Van informatie naar offerte en uitvoering correcte na-isolatie van de spouwmuren.
Lydia van der KroonLydia van der Kroon
06:45 02 Jun 23
Zeer kundig, prijs/kwaliteit uitstekend. Snelle service
1947Duivenaar1947Duivenaar
11:39 19 Apr 23
Ze hebben de bodem in de kruipruimte voorzien van een dikke isolatielaag korreltjes. Prima, snel en schoon gewerkt. Binnen 1,5 uur was het karwei geklaard. Zelfs buiten werd het netjes opgeruimd. Klasse!
michael veroudenmichael verouden
12:48 29 Mar 23
Na aanmelding voor bodem isolatie kwam iemand opmeten die goed adviseerde en ter plekke een offerte maakte. De isolatie werkzaamheden zijn volgens afspraak uitgevoerd. Goede service.
Matthijs KatMatthijs Kat
11:21 29 Mar 23
Super goede service van ETS. Was een klein probleempje waar we niet wisten welke kant er fout zat. Dit hebben ze netjes opgelost. Ze hebben een eerlijke prijs en leveren kwaliteit.
Matthe SchaddMatthe Schadd
10:49 28 Mar 23
Vloer laten isoleren door ETS Isolatie. Reageert erg snel op de aanvraag. De levering was ook snel. Erg vriendelijke mensen en werken netjes.
Zuzana FilipovaZuzana Filipova
11:27 27 Mar 23
Binnen een dag het dak én spouwmuur isolatie aangebracht, de volgende dag subsidie aangevraagd - alles snel en netjes geregeld, prima bedrijf dus! Zeker een aanrader als je je huis voordelig wil laten isoleren.
Paul VosPaul Vos
19:23 21 Mar 23
Na een goed adviesgesprek bodemisolatie en dakisolatie aan laten brengen, dit is naar volle tevredenheid verricht! Dus ik kan niks anders dan ETS isolatie van harte aanbevelen!
Eugen de ReuverEugen de Reuver
14:50 14 Mar 23
ETS heeft bij ons de vloer geïsoleerd en dat is naar volle tevredenheid gebeurd. We waren ook zeer te spreken over het onderzoek vooraf, op grond waarvan we uiteindelijk hebben afgezien van spouwisolatie, omdat die naar mening van het bedrijf niet nodig was.
Wilma BuurkesWilma Buurkes
19:42 13 Mar 23
bij mijn huis de vloerisolatie en muurisolatie laten doen. Goed werk geleverd, netjes en vakkundig. De communicatie liep uitstekend
Snel geregeld, super werk geleverd. Erg blij met onze spouw en vloer isolatie! Alles netjes opgeruimd/achter gelaten en zowel de eerste afspraak, communicatie omtrent de planning en subsidie aanvraag was top. Aanrader!
Nick StamNick Stam
15:37 13 Mar 23
Duidelijke afspraken en fijne service. We hebben de spouwmuur en vloer laten isoleren. Alles was snel geregeld en werd netjes volgens afspraak afgehandeld, heel tevreden!
Anneke Jaspers FaijerAnneke Jaspers Faijer
11:54 13 Mar 23
Ze hebben bij mij de spouwmuur geïsoleerd. Top bedrijf, netjes, niet duur. Fijne mensen
Tamara RossenTamara Rossen
21:42 18 Jan 23
Vandaag van 2 huizen de vloer laten isoleren met soudafoam sfp3.Ze belde vooraf dat ze later waren ivm file, de mannen hebben goed gewerkt en alles opgeruimd. Het advies was 2 uurtje niet binnen te blijven ivm de geur. Het viel allemaal mee, we hebben het advies wel opgevolgd. Goede communicatie en goed werk geleverd wij zijn er blij mee.
Eric BrouwerEric Brouwer
08:00 11 Sep 22
Na het plaatsen van kunststofkozijnen kwamen we erachter dat de isolatie, die 7 jaar geleden is gedaan, niet overal en voldoende zat. ETS ingeschakeld en binnen 6 weken keurig opgelost. De spouwmuur is bijgespoten, de monteurs waren top. De communicatie en snelheid fantastisch.
Glenn VerhaarGlenn Verhaar
19:31 21 Apr 22
Na een prettig kennismakingsgesprek een opdracht gegeven tot het vullen van onze spouw en het compleet renoveren van onze begane grond. Er zou nog contact met ons opgenomen worden voor het maken van een afspraak voor de spouw, een andere voor een technische schouw en een 3e voor de renovatie. Na 2 maanden niets gehoord zelf contact op moeten nemen (meerdere keren moeten bellen/mailen voor reactie). Dit werd naar mijn inziens afgedaan met een smoesje dat degen van de planning zijn werk niet goed deed en er niet meer werkzaam was.Bij het vullen van de spouw werd door een medewerker de trapleuning eraf gelopen die wij zelf konden repareren.Bij de afspraak van de technische schouw is er niemand op komen dagen. Gelijk gebeld en te horen gekeregen dat er geen afspraak in de agenda stond. Onze vaste aanspreekpunt (die al lastig bereikbaar was) was toevallig ook ziek op dat moment. De directe collega zou erin duiken waarna ik een mail heb gestuurd met bovenstaande ter uitleg.Hierop kreeg ik de telefonische reactie dat ik beter een ander bedrijf kon zoeken omdat er geen vertrouwen meer zou zijn. Blijkbaar lopen de zaken zo goed dat er niet harder gelopen word bij een offerte van 10k.Ik zou dit bedrijf niemand aanraden met zo'n werkwijze en vingers wijzen naar andere maar zelf niets willen/kunnen oplossen!
sabine ijsselmuidensabine ijsselmuiden
00:20 26 Mar 22
Als eerste mooie praatjes van de verkoper.Wanneer je met ze in zee gaat begint de ellende.Intern binnen het bedrijf slechte communicatie en je wordt heen en weer gestuurd. Mooie verhalen maar deze komen ze niet na.Dagen lang bezig geweest met spouwmuur en vloer isolatie. Niet dagen achter elkaar nee wekelijks een beetje. Want de planning was niet up to date.En als ze schade maken is dit na 1.5 jaar nog niet opgelost! Wij zitten nu nog steeds met schade en we horen niets van ze. Kortom geen aanrader.
René NijhofRené Nijhof
07:04 25 Jun 21
Afgelopen week heeft ETS de spouwisolatie in ons huis verzorgd. Dit gebeurde naar volle tevredenheid. Betrokken en enthousiaste medewerkers, van sales t/m uitvoering een sluitend geheel! We hopen en verwachten veel profijt te hebben van de diensten van ETS!
js_loader

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan iets meer algemene informatie voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.

  • Het energieloket gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze privacyverklaring en disclaimer.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.