ETS Isolatie

ETS Isolatie is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, en bodemisolatie. Dit voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Tevens zijn wij koplopers op het gebied van Natuurvriendelijk Isoleren en zijn wij Insula gecertificeerd.

 

ETS Isolatie
4.0
Gebaseerd op 143 recensies
powered by Google
Snel geregeld, super werk geleverd. Erg blij met onze spouw en vloer isolatie! Alles netjes opgeruimd/achter gelaten en zowel de eerste afspraak, communicatie omtrent de planning en subsidie aanvraag was top. Aanrader!
Nick StamNick Stam
15:37 13 Mar 23
Duidelijke afspraken en fijne service. We hebben de spouwmuur en vloer laten isoleren. Alles was snel geregeld en werd netjes volgens afspraak afgehandeld, heel tevreden!
Anneke Jaspers FaijerAnneke Jaspers Faijer
11:54 13 Mar 23
Ze hebben bij mij de spouwmuur geïsoleerd. Top bedrijf, netjes, niet duur. Fijne mensen
Tamara RossenTamara Rossen
21:42 18 Jan 23
Vandaag van 2 huizen de vloer laten isoleren met soudafoam sfp3.Ze belde vooraf dat ze later waren ivm file, de mannen hebben goed gewerkt en alles opgeruimd. Het advies was 2 uurtje niet binnen te blijven ivm de geur. Het viel allemaal mee, we hebben het advies wel opgevolgd. Goede communicatie en goed werk geleverd wij zijn er blij mee.
Eric BrouwerEric Brouwer
08:00 11 Sep 22
Na het plaatsen van kunststofkozijnen kwamen we erachter dat de isolatie, die 7 jaar geleden is gedaan, niet overal en voldoende zat. ETS ingeschakeld en binnen 6 weken keurig opgelost. De spouwmuur is bijgespoten, de monteurs waren top. De communicatie en snelheid fantastisch.
Glenn VerhaarGlenn Verhaar
19:31 21 Apr 22
Na een prettig kennismakingsgesprek een opdracht gegeven tot het vullen van onze spouw en het compleet renoveren van onze begane grond. Er zou nog contact met ons opgenomen worden voor het maken van een afspraak voor de spouw, een andere voor een technische schouw en een 3e voor de renovatie. Na 2 maanden niets gehoord zelf contact op moeten nemen (meerdere keren moeten bellen/mailen voor reactie). Dit werd naar mijn inziens afgedaan met een smoesje dat degen van de planning zijn werk niet goed deed en er niet meer werkzaam was.Bij het vullen van de spouw werd door een medewerker de trapleuning eraf gelopen die wij zelf konden repareren.Bij de afspraak van de technische schouw is er niemand op komen dagen. Gelijk gebeld en te horen gekeregen dat er geen afspraak in de agenda stond. Onze vaste aanspreekpunt (die al lastig bereikbaar was) was toevallig ook ziek op dat moment. De directe collega zou erin duiken waarna ik een mail heb gestuurd met bovenstaande ter uitleg.Hierop kreeg ik de telefonische reactie dat ik beter een ander bedrijf kon zoeken omdat er geen vertrouwen meer zou zijn. Blijkbaar lopen de zaken zo goed dat er niet harder gelopen word bij een offerte van 10k.Ik zou dit bedrijf niemand aanraden met zo'n werkwijze en vingers wijzen naar andere maar zelf niets willen/kunnen oplossen!
sabine ijsselmuidensabine ijsselmuiden
00:20 26 Mar 22
Als eerste mooie praatjes van de verkoper.Wanneer je met ze in zee gaat begint de ellende.Intern binnen het bedrijf slechte communicatie en je wordt heen en weer gestuurd. Mooie verhalen maar deze komen ze niet na.Dagen lang bezig geweest met spouwmuur en vloer isolatie. Niet dagen achter elkaar nee wekelijks een beetje. Want de planning was niet up to date.En als ze schade maken is dit na 1.5 jaar nog niet opgelost! Wij zitten nu nog steeds met schade en we horen niets van ze. Kortom geen aanrader.
René NijhofRené Nijhof
07:04 25 Jun 21
Afgelopen week heeft ETS de spouwisolatie in ons huis verzorgd. Dit gebeurde naar volle tevredenheid. Betrokken en enthousiaste medewerkers, van sales t/m uitvoering een sluitend geheel! We hopen en verwachten veel profijt te hebben van de diensten van ETS!
js_loader

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan iets meer algemene informatie voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.
  • Het energieloket gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze privacyverklaring en disclaimer.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.