Energitie

Energitie onderscheidt zich door de combinatie van gedetailleerde technische kennis over energiezuinig bouwen en renoveren, kennis van lokale ontwikkelingen en het geven workshops en cursussen om energiezuinig te bouwen, te renoveren en te wonen.

Energitie is een initiatief van Tielse ondernemers die thuis zijn op het gebied van energiezuinig bouwen en renoveren. Ze geven voorlichting en advies over energiezuinig bouwen en renoveren. Je kunt bij ze terecht voor ontwerp en bouwbegeleiding. En voor de aanvraag en afhandeling van subsidietrajecten, zoals de duurzaamheidslening van de gemeente Tiel.

  • Informatie over energiezuinig wonen
  • Informatie over subsidies en leningen
  • Advies over energiezuinig (ver)bouwen
  • Ontwerp en begeleiding van (ver)bouw en renovatie
  • Aanvraag en afhandeling subsidietrajecten

 

Ecoleon B.V.
4.2
Gebaseerd op 5 recensies
powered by Google
js_loader
Energitie

Energitie
Gildehof 4
4002 HG Tiel
https://www.energitie.nl/

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan iets meer algemene informatie voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.
  • Het energieloket gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze privacyverklaring en disclaimer.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.