CV en Warmtepomp BV

CV en Warmtepomp B.V. is gevestigd in Haaften en is gespecialiseerd in duurzame warmte- en installatieoplossingen voor uw huis.

Bijvoorbeeld als je wilt overgaan op een aardgas loze woning en een andere manier van verwarmen zoekt. CV & Warmtepomp biedt een energiecheck aan om te kijken welke soorten van verwarming geschikt zijn en het best aansluiten bij jouw woonsituatie. Naast duurzame installaties bieden zij service en onderhoud aan Cv-ketels. CV & Warmtepomp is een erkend Vaillant Innovatiepartner. Directeur Wim Vervoorn Zit al sinds 2002 in het vak gebied warmtepomp systemen.

CV& Warmtepomp heeft verschillende oplossingen om duurzaam te verwarmen en energiebesparing te realiseren. Hiertoe behoren bijvoorbeeld de hybride warmtepomp, volledige luchtwarmtepomp, water/water en brine/water of dit in combinatie met een zonneboiler en warmtepomp boilers, en laagtemperatuur afgifte systeem.

Ze hebben een rekentool ontwikkeld waarmee we eenvoudig een offerte inclusief alle toebehoren binnen enkele dagen kunnen toezenden.

Ze hebben ook een eigen magazijn, logistieke dienst die installatie-componenten en materialen op de plaats van montage brengt, zowel horizontaal als verticaal. De uitvoering van de installatie dus zeer efficiënt en dat vindt de klant terug in snelle oplevering en lagere kosten.

Ben je op zoek naar een duurzame manier van verwarmen en zoek je deskundig advies? Of zoek je een betrouwbaar bedrijf voor installatietechnisch advies en onderhoud? Neem dan contact met CV & Warmtepomp die jou zo goed mogelijk verder helpen.

Beoordelingen

Wil je de beoordelingen van dit bedrijf zien of zelf een review achterlaten? Onderstaande button brengt je naar de Google Review voor dit bedrijf.

Bekijk de reviews

CV en Warmtepomp BV

CV en Warmtepomp BV
Graaf Reinaldweg 12
4175 LN Haaften
https://www.cvwarmtepomp.nl/

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan advies voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.
  • De door jou ingevulde gegevens worden eenmalig doorgestuurd naar het bedrijf die jouw aanvraag behandelt.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.