Alles op Groen B.V.

Samen op weg naar een betere wereld

Alles op Groen gelooft in een duurzame wereld voor iedereen. Als we met elkaar duurzamer leven heeft dit direct effect op het milieu. Je kunt vandaag nog bijdragen aan een meer energie-neutrale wereld.

Alles op Groen levert producten om je energieverbruik te verminderen. Zo kunt u bij hen terecht voor zonnepanelen, warmtepompen en 100% groene energie. Ze gaan ervoor om Alles op Groen te krijgen.

Alles op Groen is er voor u. Zij geven u graag een eerlijk advies in begrijpelijke taal. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak met een van de duurzaamheidsadviseurs. In een gesprek bij u thuis (of als u dat wenst, op afstand) vertelt een deskundige adviseur graag hoe u in uw dagelijks leven kunt vergroenen en bovendien geld kunt besparen. Bijvoorbeeld door het gebruik van zonnepanelen of een hybride warmtepomp.

 

Petra BroylPetra Broyl
17:06 27 Jun 23
Helaas neemt "Alles op groen" geen verantwoordelijkheid na het verkoopproces. Het verkoopproces is goed verlopen. Een van de redenen om in te gaan op hun offerte is het kwaliteitsaspect. En juist dit maken ze niet waar. Ik probeer al een maand een defect opgelost te krijgen. Ondanks herhaalde mail en telefonische verzoeken is mijn storing niet opgelost. Ik vermoed dat er sprake is van een faillissement. Op dit moment zou ik geen zaken met hen doen.
Christiaan ZielmanChristiaan Zielman
11:08 26 Jun 23
Heel slecht bereikbaar. Dan heb je een afspraak komen zij niet opdagen. Zij zullen vast goed zijn maar hun bereikbaarheid is nihil. Jammer dat je niet op hun kunnen vertrouwen door niet bereikbaar te zijn en niet komen opdagen.
Wan JinboWan Jinbo
07:44 05 May 23
Ons zonnepaneel is door hen geplaatst. Niet de goedkoopste maar aan de andere kant zeer goede installatiekwaliteit en professionele manier van communiceren (ook in het Engels). De manier van werken, inclusief belastingaangifte, is best goed. Aanbevelen.
Pierre ButijnPierre Butijn
12:49 16 Feb 21
Met Ruben contact gehad en hij heeft alles in de Covid omstandigheden duidelijk en helder uitgelegd. De installatie heeft wel even op zich laten wachten, dat kwam omdat we eerst een dakkapel geplaatst moesten hebben. Direct nadat dit geregeld is, is een collega van Ruben langs gekomen om de maten te verifiëren. Kort daarna zijn de panelen geplaatst. Duidelijke uitleg van de installateurs en netjes werk geleverd. Al met al kan ik Alles op Groen van harte aanbevelen.Laat de zon maar stralen en de kilowatts maar terugleveren 🙂
Erwin HofsinkErwin Hofsink
19:33 21 Sep 17
Eerlijke en heldere communicatie. Alles was tot in de puntjes geregeld. De zonnepanelen die ik had besteld, bleken tijdelijk niet leverbaar. Alles op groen heeft mij betere zonnepanelen aangeboden voor dezelfde prijs, kortom topservice!
Cor TimmerCor Timmer
12:17 24 Apr 16
Cor TimmerWij kwamen met alles op groen in contact, doordat Gert Jan met een collega bij ons aanbelde. Mijn vrouw en ik hadden wel eens over het plaatsen van zonnepanelen gesproken, maar twijfelden of ons dak daarvoor geschikt was, dus werd er niet "doorgepakt".We hebben een afspraak gemaakt met Gert Jan en alles doorgenomen. We kregen in het gesprek een goed beeld waarin we zouden kunnen investeren, wat de kosten daarvan waren en een inschatting van de terugverdientijd.De gesprek was prettig, we werden enthousiast en hebben de overeenkomst getekend. Op aanvullende vragen die we na die tijd nog hadden werd snel en duidelijk geantwoord.Ook het plaatsen door de installateur verliep snel en vakkundig.Kortom, wij zijn heel blij met het resultaat en de wijze waarop het tot stand is gekomen. De kijken regelmatig via de smartphone of tablet wat we hebben opgewekt, die dag en in totaal.
Martin GommerMartin Gommer
08:48 05 Apr 16
Wij overwogen al langere tijd zonnepanelen op het dak te laten plaatsen, maar we kwamen er niet toe om ons er echt in te verdiepen. Totdat Gert-Jan Smit bij ons langs kwam en alle tijd nam om ons bekend te maken met alle ins en outs van zonnepanelen. We hebben nooit het gevoel gehad dat ons iets opgedrongen werd. Alles op Groen dacht gewoon goed mee. Enkele weken nadat de offerte op maat door ons was getekend, werden de panelen al geplaatst door medewerkers van New Solar. Zij leverden keurig werk af. De kosten van de panelen inclusief plaatsen vielen ons mee en Alles op Groen heeft de BTW-teruggave voor ons geregeld. We hopen nu op een zonovergoten voorjaar en zomer.
js_loader
Alles op Groen B.V.

Alles op Groen B.V.
Klaphekweg 32a
6713 HN Ede
https://www.allesopgroen.nl

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan iets meer algemene informatie voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.

  • Het energieloket gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze privacyverklaring en disclaimer.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.