Zonnepanelen check

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Duurzaam energie opwekken met zonnepanelen lijkt je een goed idee. Maar is jouw dak daar wel geschikt voor? Hoe groot is de investering en wat levert het je op? Logische vragen allemaal. Doe de gratis online zonnepanelen-check en het wordt je al binnen 2 minuten duidelijker! 

Zonnepaneel plaatsen

Vele aspecten wegen mee als het gaat om energie opwekken door middel van zonnepanelen. Via de zonnepanelen-check (zonatlas) kun je precies de ligging van het dak van jouw huis opzoeken. Vervolgens geeft het aan hoeveel zoninstraling er mogelijk is, je dakpotentie.

Opbrengsten zonnepanelen

De tool laat ook zien hoeveel zonnepanelen op je huis geplaatst kunnen worden, wat de opbrengsten kunnen zijn én hoe snel je je investering (de prijs en installatie van de panelen) terugverdient. Doe ook nog een quickscan van je huis om te kijken welke maatregel je nog meer energie en geld oplevert.

Doe de zonnepanelen check

De button hieronder verwijst je door naar de zonatlas voor jouw gemeente.

Controleer mijn dak!

Ik wil profiteren van collectieve inkoop

Heb je de zonnepanelen check gedaan en kom je erachter dat je dak veel dakpotentie heeft? Bekijk dan nu onze collectieve inkoopactie, want samen kopen we voordeliger in.

Ik wil nu meedoen met de inkoopactie!